Kategorije Sport

Oglasio se menadžer Marija Mandžukića: Ništa od povrataka u Dinamo!

Širi dalje

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, do ovog ljeta napadač Milana, 35-godišnji Mario Mandžukić trenutno je bez kluba, a kako je i dalje izuzetno cijenjen u nogometnim krugovima, jasno je da ga se spominje u kontekstu brojnih transfera.



Mario Mandžukić jedan je od onih igrača koji će uvijek ostaviti srce na terenu, bez pogovora odrađivati sve trenerske zamisli i igrati gdje ga se postavi. Zato su ga i navijači klubova u kojima je igrao jednostavno – obožavali.

Trenutno je Mandžukić bez kluba, jer u Milanu se u kratkom periodu, u kojem se i oporavljao od ozljede, jednostavno nije uspio nametnuti.

Međutim, kako je slobodan igrač, onda o njemu maštaju mnogi, a tijekom dana pojavila se informacija iz nekih krugova kako bi se Mandžukić mogao vratiti u zagrebački Dinamo, gdje je igrao od 2007. do 2010. godine.

Ipak, od realizacije ovog posla, čini se, neće biti ništa. Potvrdio je to za tportal Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković.

“Istina je samo da Dinamo ima posebno mjesto u srcu Marija Mandžukića i da mu je to jedna od najljepših igračkih epizoda. Sve ostalo su priče, jer ni s kim nismo razgovarali. Dakle, mogu vam reći kako od Mandžukićeva povratka u Dinamo nema ništa”, kazao je Cvjetković.

Megy M. /Foto: reuters


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rafalei će sutra letjeti nad Hrvatskom. Evo gdje ih sve možete vidjeti

Dva hrvatska Rafalea će u srijedu 1. svibnja 09:00 do 11:00  u čast vojno redarstvene…

36 minuta prije

Plenković potvrdio: “Novih izbora neće biti, pobjednici formiraju vladu”

Premijer Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva stranke najavio je da će sutra građani moći vidjeti…

1 sat prije

Stanković otkrio tko mu dolazi u emisiju. “Moja omiljena političarka, jedva čekam”

Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije najavio je ovotjednu gošću emisije Nedjeljom u dva. Gošća…

4 sata prije