Kategorije Sport

Ovo je Dinamovih 11 za utakmicu sezone! Tko prenosi meč iz Tiraspola

Širi dalje

Dinamo večera 21 sat igra prvu utakmica play-offa Lige prvaka protiv moldavskog Sheriffa u  Tiraspolu, a gledatelji u Hrvatskoj ovu utakmicu mogu gledati na Areni Sport 1.



Susret će prenosit će i brojni poznati globalni operateri, a među njima su beIN Sports, ESPN, DAZN, QQ Sports Live, BT Sport…

Hrvatski prvak u lovu je na Ligu prvaka. Trener Damir Krznar i njegovi igrači sinoć su osjetili  travnjak na stadionu na kojem ih danas očekuje 90 teških minuta protiv moldavskog predstavnika.

“Primijetili smo da je teren iznimno klizav i nestabilan. Na to nas je prvi upozorio kolega Zoran Zekić. U redu, to su sve stvari koje ćemo dodatno analizirati i pokušati se prilagoditi, odabrati najbolju obuću za takav teren. Mislim da s te strane ne bi trebalo biti problema”, rekao je trener Krznar.

“Svjesni smo svoje kvalitete i pritom svjesni da moramo biti mudri, pametni, strpljivi, a prije svega ponizni. Taj zadnji korak prema Ligi prvaka moramo odraditi vrlo studiozno, ozbiljno i ponizno”, poručio je Krznar.

Zadnji trening prošao je u najboljem redu, a prema zadnjim informacijama Dinamovih prvih 11 bi trebalo biti: Livaković – Ristovski, Theophile, Perić, Franjić – Mišić, Jakić, Majer – Ivanušec, Oršić – Petković

U Dinamovoj ekspediciji za Tiraspol našla su se 23 igrača, a među njima nema ozlijeđenog danskog braniča Rasmusa Lauritsena, Dinamovog kapetana Arijana Ademija te brzonogog krilnog napadača Lirima Kastratija, koji nije dobio vizu za ulazak u Moldaviju.

Uzvrat na Maksimiru prenosit će HTV 2, a taj susret je zakazan za 25. kolovoza (srijeda), od 21 sat.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Adio, Luko. Posljednji pozdrav hrvatskomu bardu Luku Paljetku

Bio sam mnogo prije ceste i mnogo prije gladi, putnik na ovome putu. (više…)

9 sati prije

Pohvalio se fotografijom: Andrej Plenković proslavio prvu pričest sina

Predsjednik Vlade Andrej Plenković pohvalio se na društvenim mrežama velikim danom svog starijeg sina Marija.…

9 sati prije

Građanima Srbije masovno stižu pozivi za vojne vježbe

Posljednjih tjedana na adrese vojnih obveznika diljem Srbije ponovno masovno stižu pozivi za vojne vježbe.…

9 sati prije