Kategorije Sport

Pep Guardiola poslao triput veću cijenu za mladog Dinamovca

Širi dalje

Nakon plasmana mladih Dinamovaca u finale  ‘neslužbene Lige prvaka mladih’, Premier League International Cupa, vrijednost Modrih igrača višestruko je porasla.



Mladi igrač Dinama do finala, gdje ih čeka Bayern, pobjeđivali West Ham, Tottenham, Liverpool i Southampton,

Riječ je o natjecanju u kojem sudjeluju 24 momčadi: 12 otočkih te 12 momčadi iz kontinentalnoga dijela Europe. Otočki sastavi moraju izboriti nastup putem engleske lige za igrače do 23 godine, a preostalih 12 europskih sastava dolazi na poziv organizatora. Pozivnicu dobivaju klubovi koji predstavljaju najbolje nogometne škole u Europi.

S tri efektne asistencije u polufinalu protiv Southamptona Antonio Marin izazvao je veli interes otočkih klubova.

‘Odigrali smo još jednu veliku utakmicu, svima pokazali koliko se kvalitetno radi u omladinskoj školi Dinama. Znali smo da smo bolji od Southamptona, to smo svima dokazali i na terenu. Svi pričaju o kvaliteti engleske Premier lige, a mi smo ove sezone pobjeđivali West Ham, Tottenham, Liverpool i Southampton, a nesretno nakon penala ispali od Chelseaja’, rekao je nakon veličanstvene pobjede trostruki asistent Antonio Marin.

Tamošnji mediji, ali i oni u Italiji, raspisali da Marina žele Pep Guardiola i Manchester City i da je klub Dinamu spreman ponuditi 10 milijuna eura za otkup ugovora.

Calciomercato navodi kako je Pep na maksimirsku adresu spreman poslao veliku ponudu za mladog igrača. U igru bi se mogli uključiti Juventus i Milan. Cityjev skaut bio je na utakmici Rudeša i Dinama (0-2) na kojoj je gledao Dinamovog mladca u posljednjih pola sata.

U Dinamu još šute na tu temu, ali poznato je da je City već prije dvije godine slao ljude u Zagreb, koji su već tada željeli riješiti Marinov transfer pa ovaj interes nije novost. Samo je cijena sad veća. Tada su bili spremni ponuditi tri, četiri milijuna, no, sad je i tih 10 premalo.

Marin ima ugovor s Dinamom do 2021. godine.

Megy M. /Foto:cropix

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

11 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

13 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

16 sati prije