Kategorije SportVideo

Pogledajte golčinu Duje Čopa koji je oduševio legendarnog Gainfranca Zolu!

Širi dalje

Cagliari je slavio protiv Sassuola 2:1 u 20. kolu Serie A, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Duje Čop! Hrvatski napadač ušao je u 62. minuti umjesto Longa i svoj boravak na terenu itekako opravdao.

Time je svom klubu omogućio vrijedna tri boda i najmanje jedan dan boravak izvan zone ispadanja. Cagliari sad ima 19 bodova i nalazi se na 17. mjestu.
Legendarni Gainfranco Zola je bio oduševljen partijom bivšeg Dinamovog igrača i odmah je nakon utakmice izjavio za Sky Sport:
”Čopov talent nas je sve iznenadio.”
Zola je također rekao da je zadovoljan igrom, pobjedom, no da su i dalje u opasnoj zoni i da trebaju još puno raditi: ‘Večeras je bilo dobro, no moramo još puno napredovati. I napredovat ćemo”, uvjeren je Zola, a na pitanje kako je zadovoljan svojim napadačkim opcijama legendarni Talijan je odgovorio:
”Imamo Longa, koji je odličan, zatim smo otkrili Čopa, koji se nevjerojatno uklopio od prvog dana. Obožavamo ga. Njegov gol danas nije plod puke sreće, nego rada i strašnog talenta.”


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

1 sat prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

1 sat prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

2 sata prije