Kategorije Sport

Poznati splitski novinar: “Marko Livaja, samotno si postupio”

Širi dalje

Poznati splitski novinar Ivan Ugrin kritizirao je Marka Livaju nakon što je zvijezda Hajduka neočekivano otišla iz reprezentacije.



“Spavaš li mirno, Marko Livaja?! Ako misliš da nema i tvoje krivnje za ovo rasulo od hrvatske reprezentacije koje smo gledali ovih dana protiv Turske i Wallesa, varaš se. Mogao si malo suspregnuti svoj ego i odradit ove dvije utakmice i onda otići, a ne dan prije okupljanja Vatrenih za Osijek.

Mogao si bit ne znam kako uvrijeđen, ali onda si trebao otići odmah nakon incidenta na Rujevici jer te HNS i izbornik nisu zaštitili kako treba. Ne, ti si lukavo čekao kad si bio ponovno pozvan i onda ga zabio svima, prije svega sebi.

Samo si unio nemir u reprezentaciju svojim postupkom. I to u situaciji kad je cijeli napad ozlijeđen i ostao je na dvojici doslovno juniora. Hrvatska reprezentacija bi svakom hrvatskom nogometašu trebala biti prije svega, a ne ovako kako si se ti prema njoj ponio. Sramotno”, napisao je Ivan Ugrin na Facebooku

Livaja je uoči okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije za susrete protiv Turske i Walesa objavio kako napušta Vatrene. Objavu je podijelio na društvenim mrežama, a o svemu je prije pisanja po Instagramu obavijestio Hrvatski nogometni savez, naveo je u objavi.

“Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez.

Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha.

“Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti”, objavio je Livaja.

Izbornik Zlatko Dalić je kasnije objavio da je zvao Livaju, ali se nije javljao niti je odgovarao na SMS poruke

R.I. /vFoto: pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Plenković objavio imena ministara, danas glasovanje o povjerenju

Mandatar i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u četvrtak navečer dostavio je Hrvatskom saboru popis ministara…

53 minute prije

Zabranjivani odgovor Ivana Meštrovića Srbima i četnicima oko Jasenovca

Objavljujemo  dopis kipara Ivana Meštrovića upućenog  1950. godine Adamu Pribićeviću povodom "Memoranduma o zločinima genocida…

16 sati prije

Kolakušić će imati svoj klub u Saboru. Čine ga tri ‘antiprotivna’ zastupnika

Mislav Kolakušić imat svoj klub zastupnika u Hrvatskom saboru kojeg čine suverenist Marijan Pavliček, bivši…

18 sati prije