Kategorije Sport

Pravi Ronaldo ispričao zgodne detalje s jedne večere s Maradonom

Širi dalje

Prošlog tjedna sve je šokirala vijest o smrti nogometnog genijalca Diega Armanda Maradone, koji je preminuo u svom domu u 61. godini. I dok se još provodi istraga je li bilo propusta u njegovu liječenju, javljaju se i oni s prekrasnim pričama o ovom velikom igraču.




Smrt legendarnog Argentinca, po mišljenju mnogih najvećeg nogometaša u povijesti, Diega Armanda Maradone, potresla je sportski svijet koji se na razne načine oprašta od ‘malog zelenog’.

Zgodan detalj o Maradoni ispričao brazilski napadač, Ronaldo Luís Nazário de Lima, ili kraće Ronaldo, danas 44-godišnjak, koji je proveo brojne trenutke u Maradoninom društvu.

Brazilac je bio na jednoj večeri s Maradonom kada je upitao bivšeg kapetana ‘gaučosa’ zašto na rukama nosi dva sata.

‘Diego je došao na večeru s dva sata i rekao je da nigdje ne ide bez njih. Pitao sam ga zašto. Kazao je da su to pokloni njegove kćerke i da ih od tada nije nikada skinuo’.

‘Kad samo završili s večerom, skinuo je jedan sat i poklonio mi ga. Nisam ga htio prihvatiti, ali se on naljutio i nisam imao izbora.’
‘Čuvat ću ga do kraja života kao uspomenu na njegovo prijateljstvo i veliko srce’, ispričao je Ronaldo, kojeg mnogi znaju reći ‘pravi Ronaldo’.

Megy M. /Foto:profimedia

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Maradona

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

55 minuta prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

2 sata prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

3 sata prije