Kategorije Sport

Reakcije iz Srbije na poraz Zvezde: “Šta je Hrvati, opet smo vas zajebali”

Širi dalje

Nogometaši Crvene Zzezde nakon beogradskih 1:1 protiv moldavskog Sheriffa, ni u Tiraspolu nisu uspjeli doći do pobjede te su ostali bez nastupa u play-offu Lige prvaka, a u kojem su se trebali susresti s boljim iz ogleda Legije i Dinama. Sheriff je na svom stadionu zasluženo slavio 1:0.



Nakon ždrijeba u Nyonu, koji je odredio da će pobjednici dvoboja Sheriffa i Crvene zvezde ići na boljeg iz okršaja Legije i Dinama, u Beogradu su počeli slaviti i pripremati teren za okršaj s hrvatskim prvakom.

Trener Zvezde, Dejan Stanković, upozoravao je na snagu Sheriffa, a nakon dvije utakmice pokazalo se da je bio u pravu.

Jer već na Marakani  (1:1) moldavska momčad pokazala se kao kompaktnija, organiziranija, brža i agresivnija te je posve zasluženo prošla u play-off Lige prvaka, u Uskrativši crveno-bijelima okršaj protiv hrvatskog prvaka.

Sheriff je takav bio i na svom stadionu u Tiraspolu, gdje je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela došao do prednosti 1:0. Strijelac je bio Kolumbijac Arboleda, jedan od 10 stranaca koji su krenuli u početnoj momčadi.

S tom prednošću, Sheriff se u drugom dijelu i zatvorio, prepustivši Zvezdi terensku inicijativu, ali gosti iz Beograda nisu uspjeli stići do cilja. a dok su i napadali, strepili su hoće li domaćini iz kontre prelomiti utakmicu.

Do kraja rezultat se više nije mijenjao, te su igrači moldavskog kluba stigli u priliku domoći se najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Zvezdu sada čeka pokušaj da se u play-offu domogne  Europa liga, a  za ulazak u grupnu fazu igrat će protiv rumunjskog  Cluja koji je sinoć poražen od  Young Boysa (1:1; 3:1).

U Srbiji su razočarani ispadanjem Zvezde iz Lige prvaka. Nakon ždrijeba u Nyonu nabrijavali su se na zagrebački Dinamo, mediji su najavljivali spektakl, pisali  ‘gorjet će regija’. Uprava Zvezde pripremala je i napadačko pojačanje ( igrača vrijednog 2,5 milijuna eura), mediji pisali da “transfer bombi”  i očekivali prolaz protiv Dinama.

No bilo je pripremanje ražnja dok je zec još bio u šumi. Od dolaska Zvezde u Maksimir ipak neće biti ništa. Navijači se bijesni zbog ispadanje od Sheriffa za kojega su vjerovali da u dvije utakmice ne može izbaciti prvaka Srbije.

“Šteta, baš šteta. Da je prošla Sheriff  Zvezda bi igrala protiv Dinama. Hrvati izbacili Legiju i sada imaju zicer za Ligu prvaka”, piše Blic

U cijelo priči ima i šaljiv komentara. Sinoć nam je iz Beograda stigla poruka: “Što je Hrvati, opet smo vas zajebali! A mislili ste nas nakantati u Maksimiru.”

M. Marković/Foto: Profimedia


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi crvena zvezda

Najnovije

Stanković otkrio tko mu dolazi u emisiju. “Moja omiljena političarka, jedva čekam”

Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije najavio je ovotjednu gošću emisije Nedjeljom u dva. Gošća…

37 minuta prije

Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao ovakav HDZ

Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govorio o pregovorima o sastavljanju većine i raskol u…

1 sat prije

Glavni tajnik DP-a objavio fotke s obiteljske proslave

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro objavio je na Facebooku fotografije s krizme svoga sina.…

2 sata prije