Kategorije Sport

Rebić objavio da više ne igra za hrvatsku reprezentaciju

Širi dalje

Hrvatski nogometaš Ante Rebić ponovo je otvorio svoj profil na Instagramu nakon što je žestoko napao izbornika Zlatka Dalića, ali i pojedine analitičare i hrvatske nogometne legende.



Jedan detalj na tom profilu koji posebno zapinje za oko je da sad Rebić u opisu ima samo da je igrač Milana, a podatak da igra za hrvatsku nogometnu reprezentaciju – izbrisao.

Prije dva tjedna održan je navodno sastanak hrvatskih reprezentativaca i Dalića. Jedna od tema navodnog sastanka bio je i Ante Rebić, koji je prešao granicu na Instagramu i narušio Dalićev autoritet.

“Dalić nije potvrdio niti demantirao sastanak s igračima na kojem su navodno bili prisutni kapetan Luka Modrić, Ivan Perišić, Domagoj Vida, Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko. Rebićevu ispriku još nismo dočekali i Dalić ga neće zvati na sljedeće reprezentativne akcije. Kao i još nekoliko igrača koji su, kako je kazao izbornik, potrošili kredite”, javio je tad RTL-ov reporter Marko Vargek.

Tom objavom Rebić si je zagorčao sudbinu nakon loše odigranog Europskog prvenstva.

“Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’ činjenica je da smo zadnje 2-3 godine sranje…. Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu.

A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska”, stajalo je to na Instagram-storyju Ante Rebića, kojeg je kasnije obrisao.

Megy M. /Foto: AFP


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi ante rebić

Najnovije

HNiP: Laži i podvale tzv. HND-a i tjednika Novosti po uzoru na “srpski svet”

Hrvatski novinari publicisti reagirali su na press konferenciji HND-a na kojoj su govorili Hrvoje Zovko…

11 minuta prije

HDZ i Petica. Moguće je da Penava izvisi slično kao Škoro. Postoji plan B

U postizbornim pregovorima oko formiranja većine pojavila se nova mogućnost da se za predsjednika Sabora…

1 sat prije

Bez hrvatskih sudaca na Euru, Slovenaca čak sedam, dvojica iz BiH

Sve nam je bliže Europsko prvenstvo koje se održava u Njemačkoj od 14. lipnja do…

2 sata prije