Kategorije Sport

SADA SE SVE ZNA: Tko su protivnici Hrvatske na putu do finala

Širi dalje

Poznati su svi parovi osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Hrvatska će u nedjelju (20) igrati protiv Danske, a prođe li dalje igrat će protiv pobjednika susreta Rusija – Španjolska.



Probiju li se Dalićevi izabranici do polufinala, tamo mogu igrati protiv Švedske, Švicarske, Kolumbije ili Engleske. U osmini finala igraju Švedska – Švicarska te Kolumblija – Engleska, a pobjednici tih dvoboja sastat će se u četvrtfinalu.

Na sasvim drugoj strani ždrijeba, koja izgleda zastrašujuće, nalaze se: Francuska, Argentina, Urugvaj, Portugal, Brazil, Meksiko, Japan i Belgija. Iako nisu idealni, kladionice su sasvim realni prognozeri.

Tako se na “hrvatskoj” strani ždrijeba nalaze tek dvije reprezentacije (uz Hrvatsku), koje su bile među deset prvih favorita uoči Svjetskog prvenstva: Španjolska i Engleska.

 

https://twitter.com/AustineAnthony5/status/1012427319414272000?ref_src=twsrc%5Etfw

S druge strane, na suprotnoj strani ždrijeba tek su Meksiko i Japan “uljezi”, dok je preostalih 6 reprezentacija bilo u krugu od 10 favorita Svjetskog prvenstva (uz Nijemce koji jedini nisu prošli skupinu).

Megay Matičić/foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Vatreni

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

8 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

10 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

13 sati prije