Kategorije Sport

Španjolci pišu: Modrić je donio odluku! Zna se gdje želi igrati sljedeće sezone

Širi dalje

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ‘desetka’ madridskog Reala aktualni ugovor s kraljevskim klubom ima do 30. lipnja ove godine. A čini se da je točno dva mjeseca prije njegova isteka donio odluku u kojem će klubu ući u 40. godinu života.



Modrić će u rujnu napuniti 39, ali ako je suditi po napisima medija koji vjerno prate događanja u Realu, klub neće mijenjati. Konkretno, nakon što se odigra polufinale Lige prvaka, kad prođu obje utakmice s Bayernom, Modrić će sjesti s predsjednikom Florentinom Perezom i priopćiti mu da želi ostati u Realu.

Piše tako španjolski novinar Eduardo Inda, a potvrđuje sve zajedno niz portala koji prate Real Madrid.

Zna se da će za Modrića i ovoga ljeta biti niz ponuda i upita, no od ranije je poznato da je Modrićeva želja bila završiti karijeru u klubu za koji nastupa od 2012. godine. Traže ga Saudijci i Amerikanci, velika je želja novih čelnika u Dinamu, ali čini se da će ući u novu sezonu s Realom.

Španjolci dodaju da se Modrić zapravo – predomislio. Nije mu bilo po volji to što je morao pristati na nešto drugačiju, manju ulogu u sastavu Reala, no sad je to iza njega. Luki se sviđa to što može biti mentor mlađim igračima koji dolaze, a do konačnog dogovora Modrića i Pereza trebalo bi doći u sljedećim danima.

Novi ugovor dobit će i Toni Kroos, Modrićev dugogodišnji partner u sredini terena, a ove godine Modrić je  za Real u 39 nastupa postigao dva pogotka i tome dodao šest asistencija.

S Realom je uzeo 23 trofeja, a ove sezone bit će ih još.  Real je uvjerljivo vodeći na ljestvici španjolskog prvenstva i naslov je praktički osiguran,  a u polufinalu Lige prvaka igra protiv Bayerna.

D.M: /Foto: pmedia


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Luka Modrić

Najnovije

Može li niže od ovoga? Ukraden Facebook profil pokojnog Jurice Popovića

Matija Vuica je na svom Facebook profilu aotkrila je da je netko hakirao profil njezinog…

3 minute prije

Obitelj Gorana Šarića: “Banožić laže, nikad se nije javio, a jedne stvari se plašimo”

Bivši ministar obrane Mario Banožić, optužen za izazivanje prometne nesreće u kojoj je život izgubio…

48 minuta prije

Istina o broju Hrvata i Srba prije i nakon Drugoga svjetskog rata

U veljači 2024. komunikacijskom aplikacijom WhatsApp širila se poruka s komentarom navodnoga brojčanog odnosa Hrvata…

1 sat prije