Kategorije Sport

ŠTA JE SVE PROPUSTIO: Čilić poražen u drugom kolu Australian Opena

Širi dalje

MARIN ČILIĆ, sedmi nositelj prvog Grand Slama sezone, ispao je u drugom kolu Australian Opena! Porazio ga je Britanac Daniel Evans  3:6, 7:5, 6:3, 6:3.



 

Početak meča i cijeli prvi set uopće nisu mogli nagovijestiti ovakav rasplet. Čilić je poveo s 3:0 i bez ikakvih problema do kraja seta sačuvao prednost.

Bio je bolji i u drugom setu, ali ga je uspio izgubiti onako kako sam on to može. U prvom gemu je propustio dvije break-lopte, u petom je napravio break, ali je u šestom već izgubio prednost pa je u 11. gemu propustio još tri break-lopte i odmah zatim izgubio svoj servis.

Od šokantnog gubitka seta protiv upornog Britanca, koji je za razliku od Čilića sjajno otvorio sezonu i igrao finale u Sidneyu, hrvatski tenisač se nije uspio oporaviti pa je za nešto više od pola sata izgubio treći set.

Što je sve Čilić  napravio u četvrtom setu

Četvrti set ponudio je ono “najbolje” što možemo vidjeti od Čilića. Prvo je u gemu koji je trajao više od 10 minuta propustio čak osam break-lopti i odmah zatim izgubio servis.

Vratio već u sljedećem gemu kad se se očekivalo da će slomiti suparnika, poklonio mu je još jedan break i povratka više nije bilo.

Porazom u drugom kolu Čilić nastavlja seriju loših rezultata na Australian Openu. Prošle godine u Melbourneu je ispao u trećem kolu.

Evansu, koji je 51. igrača svijeta, plasman u treće kolo je rezultat karijere na Australian Openu, a ovo mu je najveća pobjeda u karijeri.

M.R. Foto:facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Milanović će potpisati produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

1 sat prije

Nakon prijetnji otakazana Dinamova noć u Imotskom: “Takvu mržnju nisam doživio u 32 godine!”

Vlasnik restoran u kojem se trebala održati Dinamova Plava noć u Imotskom otkazao je nakon…

3 sata prije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

4 sata prije