Kategorije Sport

Što je Olmo objavio kad je saznao da će igrati protiv Hrvatske

Širi dalje

Bivši Dinamovac, Dani Olmo, Katalonac koji nastupa za Španjolsku, za četiri dana igra utakmicu koju je sam nazvao “velikom i posebnom”.



U osmini finala Eura, u Kopenhagenu igraju  Španjolska i Hrvatska, a  Olmo je Hrvatsku više puta nazvao svojom drugom domovinom.

U zagrebačkom Dinamu Olmo je proveo pet i pol ključnih godina za svoj razvoj, tijekom kojih se profilirao kao jedan od najboljih mladih nogometaša Europe.

U Zagreb došao sa 16 godina iz Barcelonine akademije, a s 21 se prodao u Leipzig za 22 milijuna eura. Samo su Luka Modrić s 22.5 i Marko Pjaca s 23 milijuna eura skuplji izlazni transferi u povijesti Dinama.

Ubrzo po dolasku u jedan od najboljih njemačkih klubova Olmo se sjajno snašao i za samo godinu i pol je udvostručio svoju vrijednost na tržištu. U Dinamu je postao reprezentativac Španjolske, za koju je postigao tri gola u 13 nastupa.

 

Meč u kojem se nada treći put zaigrati za Španjolsku na EP-u, te na kojem će se susresti s bivšim suigračima Livakovićem, Ivanušecom, Oršićem i Petkovićem, na Instagramu je Olmo najavio fotografijom na kojoj noseći dres Španjolske u rukama drži dresove Dinama i Hrvatske te porukom na hrvatskom: “Velika i posebna utakmica.”

Megy M. /Foto: instagram


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi dani olmo

Najnovije

Kako organizirati sve za savršen piknik: Od planiranja do realizacije

Piknici su oduvijek bili omiljeni način druženja i opuštanja u prirodi. Zanimljivo je znati da…

23 minute prije

Penava: Puno smo bliže dogovoru, danas ću nazvati Grbina

Ivan Penava predsjednik Domovinskog pokreta,  u ponedjeljak je komentirao  pregovore s HDZ-om i njihov nastavak…

2 sata prije

Saznajte kako adrenalin utječe na psihološko stanje

Istražite kako adrenalin utječe na naše misli i emocije, te kako ovaj moćni hormon može…

3 sata prije