Kategorije Sport

VIDEO: Cormier brutalno nokautirao Stipu Miočića i postao dvostruki UFC prvak!

Širi dalje

Daniel Cormier nokautirao je Stipu Miočića i postao dvostruki UFC prvak! Meč na UFC 226 spektaklu u Las Vegasu okončan je već u 1. rundi, točnije na samom njezinom kraju.



Miočić i Cormier krenuli su u otvorenu izmjenu, DC je snažno pogodio Stipu krošeom, poslao ga na pod i onda s nekoliko udaraca dovršio. Miočić je bio jako uzdrman i nije se branio, zbog čega je sudac i označio kraj borbe.

Miočić je odlično krenuo u meč! Dobro je nekoliko puta pogodio Cormiera, no onda je sredinom runde stigao jedan udarac koji je oštetio lice našeg borca i tu je, čini se, bio početak kraja.

Kako se runda bližila kraju razmjene udaraca bile su sve učestalije i sve teže po Miočića, a onda je 20-ak sekundi prije kraja stigao udarac nakon kojeg više nije bilo povratka. Iz jednog izlaska iz klinča Cormier je izvukao kratki desni kroše i poslao Miočića u carstvo snova.

Foto: AFP

Stipe je minutu dvije dolazio k sebi, a onda se ljutito ustao i u jednom trenutku odgurnuo glavnog suca, smatrajući da je prerano označio kraj borbe. Stipe je bio vidno razočaran nakon meča, a kako i ne bi kada ga je okončao na najgori mogući način.

 

G. Matković/Foto:afp


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

6 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

6 sati prije

Trpimir Goluža: “Trnjanski kresovi” i filoustaše

Teret indoktrinacije, nelustrirana i glorificirana totalitarna prošlost te povijesni lomovi nacionalne politike najbolnije se u…

7 sati prije