Kategorije Sport

VIDEO: Hajduk se spasio u 92. minuti, u sudačkoj nadokandi zabio Osijeku za 1:1

Širi dalje

HAJDUK je u derbiju kola odigrao na Poljudu s Osijekom 1:1. Osijek je vodio golom Grgića iz 39. minuti susreta, a u 92. je izjednačio Said.


Splićani su izbjegli poraz golom u sudačkoj nadoknadi u derbiju druge i treće momčadi prvenstva, koji je ponudio vrlo siromašnu igru.

Hajduk je puno bolje krenuo u susret. Bijelu su nakon 90 sekundi igre imali odličnu priliku preko Ercega kojeg je sjajno uposlio Savvas, ali večeras odlični vratar Osijeka Malenica odlično je skratio kut i Hajdukov napadač nije mogao do gola.

U prvih nekoliko minuta Splićani su imali par slobodnih udaraca iz vrlo izglednih pozicija, ali Malenica je branio Radoševiću, a Bašić je gađao poviše gola.

Osijek je izdržao početnu agresiju Hajduka, stao je na loptu i posve je smirio susret. Od 20. minute utakmice gledali smo očajnu igru obiju momčadi, a posebno je loš bio Hajduk čiji su se igrači natjecali tko će odigrati lošije.

Hajduk je potpuno stao, a Osijek je došao do vodstva iz prve ozbiljnije situacije. U 39. minuti Alen Grgić se prošetao ivicom kaznenog prostora i uputio ne previše jak udarac koji ipak preko ruku vratara Splićana odsjeda u donjem lijevom kutu.

Odmah potom Hajduk je imao zicer. Toma Bašić je s lijeve strane izveo slobodnjak, ubacio je, a Said je s pet metara pogodio vratnicu. U drugom dijelu je Hajduk nemoćno napadao, a Osijek se orijentirao isključivo na obranu pa gledatelji nisu vidjeli skoro ništa do druge minute sudačke nadoknade kada su Splićani izjednačili. Ahmed Said se najbolje snašao u gužvi ispred Malenice te je nekako uspio pokraj Barišića i osječkog vratara u padu nogom poslati loptu u mrežu.

Vodi Dinamo s 40 bodova, a Hajduk i Osijek imaju po 29 bodova.

Pred 10.000 gledatelja na stadionu Poljud sudio je Jović iz Zagreba.
Strijelci: 0:1 Grgić (39), 1:1 Said (90+2)

Rezultati by SofaScore


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Hajdukosiijek

Najnovije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

12 minuta prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

19 minuta prije

VIDEO Rusi napali Odesu, gori dvorac Harryja Pottera

Ruska vojska u ponedjeljak je izvela novi raketni napad na grad i crnomorsku luku Odesu.…

1 sat prije