Kategorije Sport

VIDEO Remi Rijeke i Dinama, Soudani najljepšim golom HNL-a spasio Modre

Širi dalje

U derbiju 27. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke i Dinama odigrali bez pobjednika, 1:1, pa riječki sastav i dalje ima četiri boda više od Zagrepčana.



Dinamo je fantastičnim golom El Arabija Soudanija uspio ostati neporažen na Rujevici, a Riječani mogu žaliti jer su u derbiju vodili 1:0 sve do 86. minute i imali golemih sedam bodova više od Dinama, čime bi prvenstvo praktički bilo odlučeno.

Odlučni dvoboj za prvaka bolje je počela Rijeka i već u 3. minuti opasno puca Gavranović, ali je vratar Dinama Livaković obranio njegov šut. Livaković se iskazao i u 13. minuti kada je  zaustavio opasan šut Andrijaševića

, a u 34. minuti ponovno je Livaković spašavao Dinamova vrata kada se u šansi našao Bezjak.


Amazing Goal Andrijesevic(1-0) HNK Rijeka vs... by zyhrijearifi

Dinamo je u prvom dijelu bio jako rezerviran, a jedini udarac u okvir gola uputio je Pivarić s više od 30 metara.

U drugom dijelu Dinamo je zaigrao bolje, ali je prva prilika došla tek u 68. minuti, što je ujedno bio i prvi gol na utakmici. Ubačaj Josipa Mišića u kazneni prostor Dinama pronašao je potpuno samog Franka Andrijaševića, koji glavom sa sedam-osam metara pogađa nebranjeni dio vrata za vodstvo Rijeke.

U 82. minuti Hodžić je glavom bio zamalo neprecizan, da bi u 86. minuti Dinamo izjednačio potezom utakmice El Arabija Soudanija. Alžirac je loptu ubačenu sa strane prihvatio na prsa, a onda s desetak metara škaricama pogodio same rašlje vrata.

Nakon gola Soudani rukom je pokazao slovo “P” i gol posvetio navijačici, 12-godišnjoj djevojčici Petri koja se bori s teškom bolešću.

Dan uoči derbija sa suigračima je posjetio Petru i iznenadio je za rođendan. Tom je prilikom Soudani obećao zabiti gol na Rujevici i posvetiti ga djevojčici s Ravnica.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vrkljan pisao Grbinu: Raskrinkao sam tvoju podavlu “desnim strankama”

Nakon što ga je prozvao na press konferenciji Milan Vrkljan bivši saborski zastupnik, uputio je…

13 minuta prije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

9 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

12 sati prije