Kategorije Sport

Zvijezda Bayerna zvan ‘Lijena desetka’ postavio ultimatum: “Ili Kovač ili ja!”

Širi dalje

James Rodriguez u posljednje vrijeme ratuje s trenerom Nikom Kovačem jer nije standardni član početne postave Bayerna. U 15 utakmica  ove sezone nastupio na njih 10, od toga sedam puta kao prvotimac. Kovač favorizira Robbena i Riberyja



Kolumbijski veznjak James Rodriguez prošloga je ljeta stigao u redove Bayerna na dvogodišnju posudbu iz Reala.

Tadašnji trener Madriđana ZinedineZidane nije pretjerano na njega računao, a tijekom nedavne Bayernove krize krajem rujna i početkom listopada James je nakon domaćeg remija s Ajaxom u Ligi prvaka bijesan izjurio iz svlačionice, a prema pisanju njemačkih medija prije toga je Kovaču poručio: “Nije ti ovo Frankfurt.”

Čudna izjava jer Niko Kovač je u Bayernu proveo dvije godine, odigrao više utakmica od Rodrigueza i, prema rođenjem Hrvat iz Livna, ima čisti njemački mentalitet.

James nema osobito mišljenje o Kovačevim trenerskim vještinama, smatra da ije trener za klub Bayernovog ranga, a nije zadovoljan minutažom koju dobiva kod njega.

James se u nogometnom svijetu smatra  terrible makerom. Pravio nered i stvarao lošu klimu u Realu zbog čega mu je Zidane diplomatski rečeno, kazao da ne računa na njega.  Slučaj  sličan našem Nikoli Kaliniću u reprezentaciji.

Nijemci pišu da je James Rodriguez jučer zatražio hitan sastanak s vodstvom Bayerna, kojima je poručio kratko i jasno: Ili ja, ili Kovač!

Pobunjenik protiv Kovača je u dosadašnjih 15 utakmica Bayerna ove sezone nastupio na njih 10, od toga sedam puta kao prvotimac. Postigao je tri gola i ima dvije asistencije. Navijači ga  zovu “Lijena desetka” jer se premalo kreće na terenu, a Kovač, kao pravi Švabo, traži trčanje.

G. Matković/Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Dani armenske kulture. U subotu u Zagrebu misa na armenskom jeziku

Dane armenske kulture u Hrvatskoj organizirala je Armensko – hrvatska zajednica,  pokrovitelj je  Veleposlanstva Republike…

10 sati prije

Milanović Litre tvrdi da je pokraden! DIP objavio da nije glasao sam za sebe

Marko Milanović Litre, zastupnik Hrvatskih suverenista koji nije izabran u novi saziv Sabora, tvrdi da…

11 sati prije

Gordan Malić: Treba li Hrvatska financirati tjednik Novosti?

Novosti su politički i društveni tjednik Srba u Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu. Izdaje ga…

13 sati prije