Kategorije Uncategorized

Imoćani pretukli vlasnika kafića u Posušju

Širi dalje

U noći s petka na subotu nešto iza ponoći izbila je opća tučnjava u centru Posušja, točnije u ugostiteljskom objektu Viva, gdje je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede, prijelom, noge i potres mozga, dok je nekoliko osoba lakše ozlijeđeno.



Nakon što je telefonski stigla prijava u PU Posušje oko 00.50 sati da je došlo do tučnjave u Lounge baru Viva, te da ima ozlijeđenih, pripadnici PU Posušje su izišli na mjesto događaja i zatekli veliki broj gostiju ispred bara, na cesti. Nered je već prestao, a glavni izazivači su pobjegli. Brzom razmjenom informacija i ophođenjem na terenu te iz izjava sudionika došli su do informacije o kome se radi, govori izvor iz MUP-a ZHŽ, piše Otpor media.

Kako je rečeno, radi se o trojici braće koja su se udaljili vozilom Mercedes imotskih registracijskih oznaka.

Nedugo zatim, nešto malo iza 1 sat, granični policajci na GP Osoje su kontrolirali i izdvojili Mercedes u kojem zatečene dvije osobe za kojima se tragalo. Spomenutu braću M. G.

(30) i R. G. (28) su zadržali do dolaska djelatnika PU Posušje koji su nakon dolaska utvrdili identitet njih dvojice, dok trećeg nisu pronašli u vozilu.

Bez posebnog protivljenja na poziv policijskih djelatnika, sprovedeni su u PU Posušje. Nakon što je nesporno utvrđeno kako su upravo oni izazvali nered, lišeni su slobode i zadržani. U međuvremenu se također doznalo da je vlasnik spomenutog objekta u kojemu je i izbila tučnjava M. M. teže ozlijeđen i prevezen na CUM Mostar. O svemu tome izviješteno je Tužiteljstvo ZHŽ. Deseci svjedoka javili su se kako su spremni svjedočiti o ponašanju ove trojice, pa se saslušanje i obrada nastavila i tijekom jučerašnjeg dana, kazao je izvor iz MUP-a ZHŽ.

Prema informacijama kojima raspolaže MUP, ova braća čine ovakva djela već 4 godine. Unatrag 4 godine najmanje 5 puta su učinili ovakvo nešto osobito u diskoteci Gaudeamus, a vlasnici diskoteke i Vive su isti, a nakon tučnjave isti pobjegnu. Prije pola godine su kažnjeni za narušavanje javnog reda i mira na benzinskoj pumpi F1 u Posušju i uvijek im je priča kako nisu ništa krivi već su napadnuti i branili su se, tako je i sada.

S obzirom na ovo što se dogodilo, pretpostavlja se kako je isti ilegalno prešao granicu, a braća nisu smjeli ostaviti auto, pa su riskirali uhićenje, a njega su spašavali.

MUP ZHŽ radi na daljnjem rasvjetljavanju ovog događaja koji ima i kaznene elemente, navodi izvor, prenosi Ljubuški.net


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi tučnjava

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

5 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

11 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

11 sati prije