Kategorije Video

TAKO GOVORE ŠAMPION! Miočić oduševio izjavom nakon velike pobjede

Širi dalje

Sjajni Stipe Miočić na UFC priredbi 241 u Anaheimu vratio je svoj naslov prvaka teške kategorije porazivši Daniela Cormiera tehničkim nokautom u četvrtoj rundi.



Miočić ipe je bio puno lošiji borac u prve tri runde, ali je u četvrtoj promijenio taktiku i udarcima u jetru ‘otvorio’ Cormiera, a onda desnim direktom ošamutio Amerikanca. Serijom udaraca dokrajčio je protivnika, a sudac Herb Dean završio je borbu.

Iako je do četvrte runde primio gotovo dvostruko više udaraca, većinu od njih u glavu, zbog čega je imao problema i s vidnim poljem, Stipe Miočić nije pokleknuo i nijednog trenutka nije ustuknuo pred aktualnim svjetskim prvakom, koji je još jednom vrlo dobro koristio brzinu svojih ruku i vrlo često na kratkoj distanci laktovima zadavao teške udarce nekadašnjem prvaku i svom izazivaču.

U četvrtoj od pet predviđenih rundi iscrpljujuće borbe Miočić je promijenio taktiku i počeo više koristiti udarce u tijelo svog suparnika. Na ulazu u posljednju, petu minutu četvrte runde jedan takav udarac je natjerao Cormiera na spuštanje garda, nakon čega ga je MIočić zasuo preciznim krošeima i direktima te ga srušio, a sudac u ringu je prekinuo borbu kad je vidio da se Cormier više nije u mogućnosti braniti.

Nakon velike pobjede Stipe je iskreno poručio:

– Umoran sam, samo želim doma – prvo je što je rekao novi prvak, a čemu se vjerojatno najviše veselila njegova supruga. Ipak, upitan je da kratko komentira i borbu, a Miočić je kazao:

– Znao sam da je uzdrman, osjetio sam. Prošli su udarci i znao sam da moram krenuti – opisao je Miočić.

Ali nije se trebao vratiti kući u Independence u Ohiju da dobije nagradu i od supruge Ryan Marie.

Ovaj put supruga je bila s njime i pratila borbu iz prvih redova, a se nakon borbe popela u ring i čim je završio intervju, bacila se Stipi u zagrljaj i nagradila ga poljupcem.

Kćer Meelah zajedno s majkom mu je pružala podršku na vaganju uoči meča u Anaheimu, a na službenom vaganju obje su bile odjevene u hrvatske dresove

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

12 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

14 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

17 sati prije