Kategorije Vijesti

ATENA: Navijači s hrvatskim tablicama i srpskim zastavama dolaze navijati protiv Rijeke

Širi dalje

PRISTIŽU “NAVIJAČI” SA HRVATSKIM PLOČICAMA I SRPSKIM ZASTAVAMA – NAVIJAJU ZA OLYMPIAKOS!



Ovu fotografiju dobili smo danas iz Atene – hrvatske registracijske pločice iz Vukovara i srpska zastava – eto “navijača” domaćih, uoči sutrašnjeg dvoboja s Rijekom.

Kad su izvučeni parovi 4. pretkola Lige pravaka UEFA je odlučila da će se utakmice izneđu Olympiakosa i Rijeke igrati bez gostujućih navijača pa je posve jasno da ovdje nije riječ o predstavniku Armade, već “deliji” koji je došao podržati Olympiakos.

Navijači Olympiakosa su u bratskim odnosima s navijačima Crvene Zvezde, Delije često odlaze na utakmice svojeg bratskog kluba, (kad je Olympiakos gostovao kod Partizana u 3. pretkolu navijali su za Grke), a poseban su im mamac klubovi iz Hrvatske.

Prisjetimo se kako su se BBB  prije dvije godine ssukobi sa Srbima nakon utakmice Olympiakosa i Dinama.

Olympiakos je najuspješniji klub u povijesti grčkog nogometa, do sada je osvojio 44 nacionalna prvenstva, 27 kupa i 4 superkupa, više titula nego bilo koji drugi klub u Grčkoj.

O dominaciji kluba iz Pireja (dio Atene) dovoljno govori podatak da od 2005. nisu osvojili samo jedan naslov prvaka Grčke.

Utakmica u Grčkoj igra se srijedu 16. kolovoza (20.45), uzvrat je tjedan dana kasnije u Rijeci kad će se na Rujavici, prvi put u povijesti svirati himna Lige prvaka.

 

M.M. /Foto:facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

2 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

2 sata prije

Milanović i Plenković u Okučanima, nad Hrvatskom lete Rafalei

Budnicom Orkestra Oružanih snaga ulicama Okučana u srijedu ujutro je počelo obilježavanje 29. obljetnice Vojno-redarstvene…

5 sati prije