Kategorije NaslovnaVijesti

Brkićev ekspresni odgovor: Žalosno je da Milan Bandić podržava Željku Markić

Širi dalje

NAKON što je građanska inicijativa U ime obitelji optužila glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića da širi neistine o šefici njihova organizacijskog odbora Željki Markić, prozvani Brkić brzo je odgovorio:


‘Ne bih komentirao panične napade gospođe Markić, koja to čini jer me smatra jednim od krivaca za neostvarenje svojih političkih ambicija. No moram istaknuti da je razloge neuspjeha sama najbolje objasnila u posljednjoj rečenici svog priopćenja, u kojoj je točno navela da oni koji su je napadali tijekom kampanje za prošli referendum, onaj o ustavnoj definiciji braka, sada to više ne čine’, kazao je Brkić.

>>> Željka Markić: Milijan Brkić Vaso kleveće i laže

To što je Milanka Opačić, Nenad Stazić i ostali čelnici SDP-a ne napadaju, nastavio je, može se protumačiti jedino tako da u najmanju ruku odobravaju njezine prijedloge koji su štetni za Republiku Hrvatsku i diskriminatorni za Hrvate koji žive izvan Republike Hrvatske.

Brkić aludira na završnu rečenicu u priopćenju U ime obitelji gdje se navodi da je ‘jedina je razlika što su prije neistine kroz javni prostor prenosili Nenad Stazić, Milanka Opačić i drugi čelnici SDP-a, a sada to čini glavni tajnik HDZ-a’

‘Još je žalosnije to što je Milan Bandić otvoreno podržava, isto kao i dosadašnji predsjednik Josipović – s kojim gospođa Markić toliko dobro surađuje da joj je čak ustupio svog savjetnika za ustavna pitanja prof. dr. Roberta Podolnjaka’, poručio je glavni tajnik HDZ-a.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

11 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

14 sati prije