Kategorije Vijesti

Čovjeka u Zagrebu izvukli iz auta i pretukli! Policija objavila kako je počeo kaos

Širi dalje

Dvojica mlađih napadača u ulici Marijane Radev u zagrebačkom Prečkom izvukla su iz auta i fizički napala starijeg čovjeka. U napadu su koristili i palice kojima su oštetili i automobil napadnutog. Ono što je posebno zapanjujuće je brutalnost koju su pokazali napadači.



Policija je na intervenciju došla nešto iza 4 sata ujutro, a kada su napadači vidjeli rotacijska svjetla, dali su se u bijeg. Napadnuti čovjek, koji je prema neslužbenim informacijama napadnut kad se vraćao s posla u noćnoj smjeni, ostao je ležati kraj automobila.

Napadači su, prema zasad dostupnim informacijama, i dalje u bijegu i policija traga za njima.

Nakon obavljenog očevida o napadu se oglasila policija.

“Danas, 29. listopada oko 4:15 na Trešnjevci, u Ulici Marijane Radev, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke Renault Laguna kojim je upravljao 64-godišnjak i osobni automobil marke Renault Megane kojim je upravljao zasad nepoznati vozač.

Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila.

Potom su oštećenog izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a zatim mu otuđili torbicu, nakon čega su se dali u bijeg. Liječnička pomoć oštećenom je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, priopćila je policija.

R.I. /Foto: Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

35 minuta prije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

1 sat prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

3 sata prije