Danijela se javila iz Njemačke: “Zar je to majka, ostaviti kćer i otići u nepoznato!?”

srpanj 27, 2017 maxportal
Share Button

Danijela Janković Hrnčić (24), koja se od petka, 21. srpnja vodi kao nestala, javila se majci i time okončala neizvjesnost u kojoj su živjeli njezini roditelji, suprug i kćer.–  Danijela se u srijedu javila majci  i rekla joj da je u Njemačkoj i da se ne brine. Majka je zatim nazvala policiju, nakon čega je policija javila meni, i to vam je otprilike to – priča Huse Hrnčić (32) za čijom je suprugom Danijelom Janković Hrnčić (24) prošlog petka nakon što je nestala iz kuće u Donjem Stupniku gdje je živjela sa suprugom, kćerkicom i roditeljima raspisana potraga.

Danijelina majka Nada u telefonskom razgovoru je potvrdila da je s kćeri kontaktirala jučer.

– Nazvala je i samo rekla da je živa i da je dobro. Kazala mi je i da je izvan Hrvatske, ali ne znam gdje. Pitala je za dijete i rekla neka je čuvamo. Kazala je da joj je žao što se nije prije javila, rekla je Danijelina majka Nada Janković.

Policija je najprije tvrdila kako Danijela nije napustila Hrvatsku, ali u utorak ih je demantirao stručnjak za računalne mreže koji je signal njezinog mobitela locirao u Njemačkoj.

Nakon što je Večernji list objavio informaciju da je Danijela u Njemačkoj, odbjegla majka je odlučila prekinuti šutnju i javiti se roditeljima.

– Punica mi je rekla da joj je Danijela poručila da nije otišla zbog našeg djeteta, nego zbog nekih drugih razloga o kojima će biti spremna pričati nakon što malo ohladi glavu i razmisli što će sada sa životom. Teško mi je, osjećam se prevareno, ali najbitnija mi je moja kćerkica, po koju krećem iz ovih stopa – govori Huse Hrnić.

Danijela je njihovu kćer prije nego je odlučila otići u Njemačku ostavila kod svoje majke u Trogiru.

– Možda si je tako željela olakšati dušu, ali ja joj poručujem da se svoje kćeri neću odreći. Nadam se da će mi njezini roditelji dopustiti da nastavim živjeti u njihovoj kući, a ako neće, snaći ću se, ali malena će uvijek imati sve što poželi, javilo mi se već puno ljudi koji mi pružaju podršku te me uvjeravaju da će mi pomoći kako god mogu – zaključio je Huse Hrnić, koji kaže kako se u cijeloj priči, za razliku od njegove supruge, on trudi zadržati hladnu glavu.

– Sve sam joj dao, a ona mi je tako vratila. Zar je to majka, ostaviti tako dijete i sve u neizvjesnosti i otići. Sad će još reći i da je pobjegla jer sam je ja tukao – kazao je njen suprug Huse Hrnić.

Foto:FacebookKomentari
Share Button