Kategorije Vijesti

Emotivni oproštaj Torcide od ubijenog Ivana: “Imao si samo 23, a bio si najveći”

Širi dalje

Ivan Mate Blažević (23) umro je u bolnici nakon što je noćas u Stobreču uboden u prsa. Navodno je radio sezonski posao kako bi platio sudske troškove jer nedavno nepravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u napadu na nogometnog suca Bruna Marića.



Zločin se dogodio jutros oko 4.16 sati u Stobreču. Blažević je uboden nožem u prsa te je vozilom Hitne medicinske pomoć prevezen u KBC Split gdje je podlegao ozljedama.

Ubojstvo se dogodilo u blizini ugostiteljskog objekta, a preko puta njega živi gospođa Mara koja je o zločinu ispričala:

– Probudila me buka, bilo je oko četiri sata ujutro. Vidjela sam hordu divljaka, pijanih. Nisam mogla čuti zašto su se posvađali, neki su trčali ovim putićem, vjerojatno su hvatali ubojicu – ispričala je za svjedokinja koja živi preko puta kafića.

Rekla je kako su bili goli do pasa te da su se derali i psovali.

– Nisam se ni snašla, da ću zvati policiju, čujem da jedan viče ‘umrijet će mi brati, umrijet će mi brat, p**** vam materina, dolazite brže’. Shvatila sam da priča s Hitnom pomoći i da se vjerojatno dogodilo ubojstvo jer su još govorili uboden je nožem – ispričala je svjedokinja.

Na facebook stranici Torcida brojnim intimnim poruka, uz sućiti obitelji, emotivno oprašta pd sbvog člana Ivana Mate Blaževića.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

8 sati prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

8 sati prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

9 sati prije