Kategorije Vijesti

Grlić Radman o Grmoji: “Sinu bih rekao, vidiš ovog čovjeka, takav ne smiješ biti!”

Širi dalje

Nikola Grmoja objavio je na svojem Facebook profilu da je premijer Andrej Plenković “u novom problemu” jer mu je stigao zahtjev za ukidanjem imuniteta ministru vanjskih i europskih poslova Gordanu Grliću Radmanu


Grmojinu objavu komentirao je ministar Grlić Radman:

“To je stara priča još iz vremena kada je bilo puno drugih ministara. Kada je Damir Sabljak bio glavni tajnik to pitanje nije otvarao, ali u trenutku kada je Most izbačen iz koalicije…

To je priča koja se stalno bildala. Ja sam nešto naslijedio, a USKOK je u kolovozu 2021. odbacio neosnovanu prijavu Sabljaka protiv mene”, kazao je ministar i dodao:

“Ovdje vidimo da je Sabljak koji je bio izmanipuliran politički od Grmoje koji se ne bavi ničim nego sramoćenjem. To je nevjerojatna montaža i konstrukcija određenih izjava koje samo žele difamirati hrvatsku Vladu. U pitanju je jedna duga priča i trakavica.

Čak sam se odazvao i Antikorupcijskom vijeću kojim predsjeda upravo Grmoja, a čak i oni koji su bili skloni Grmoji tada su posumnjali u njega. Na koncu su bile dvije odluke, a jedna je bila da se pita DORH za putne naloge.

“Ovdje govorimo o tome da jedan čovjek ignorira institucije vlasti, DORH, USKOK, sud… On je istom trenu policajac, sudac… Žao mi je da je Sabljak izmanipuliran, to je farsa”, dodao je.

Osvrnuo se i na Grmojino nedavno ponašanje u Saboru istaknuvši da je u pitanju “kućni odgoj” te naglasivši kako je Grmoja kolegici zastupnici opetovano govorio da laže.

Svome sinu, kojeg odgajam, bih rekao: ‘Sine moj, vidiš ovog čovjeka? Ovakav čovjek ne smiješ biti'”, objasnio je Radman i dodao da se Grmoja služi alatima koji smo viđali u bivšoj državi.

Grmoja je ranije objavio:

“PLENKOVIĆ U NOVOM PROBLEMU – STIGAO MU JE ZAHTJEV ZA SKIDANJE IMUNITETA GRLIĆU RADMANU ZBOG KORUPCIJE

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu Krešimir Devčić je potvrdio rješenjem kako je potrebno ukinuti imunitet ministru Gordanu Grliću Radmanu da bi se mogao nastaviti kazneni postupak povezan s prijevarama u veleposlanstvima Australiji i SAD-u.

Plenković je imunitet članova Vlade prije dvije godine nazvao ‘reliktom prošlosti’ čije je ukidanje tada najavio, a sada već tjednima skriva u ladici zahtjev o imunitetu Grlića Radmana.

Imunitet članova Vlade ćemo ukinuti po žurnom postupku nakon rušenja s vlasti koruptivne Organizacije čije održavanje servisiraju šefice DORH-a i USKOK-a koje su se razotkrile s lažnim iskazima o skrivanju dokumenata od pravosuđa Europske unije u slučaju HDZ-ove ministrice Žalac”, objavio je Grmoja na Facebooku.

M.M. /Foto: N1

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Lokomotiva – Rijeka 3:1 Lokosi osigurali Dinamu vodeće mjesto

Lokomotiva je pobijedila Rijeku 3:1 u 32. kolu SuperSport HNL-a u Kranjčevićevoj i napravila ogrman…

5 sati prije

Krasnec: Milanović je uporno demantirao, a kad je ulovljen u laži, zašutio je!

Novinar Večernjeg lista Tomislav Krasnec, autor knjige “Neprijatelji iz čista mira”, gostovao je u emisiji HTV-a…

9 sati prije

Autor knjige o Milanoviću i Plenkoviću otkrio trenutak koji je odredio njihov odnos

Kada je krenulo neprijateljstvo između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića? Jesu li i u mladosti…

10 sati prije