Kategorije Vijesti

Grmoja napao HTV i Vesnu Pusić: ‘Čovjek je pozivao na silovanje hrvatske predsjednice’

Širi dalje

Nikola Grmoja, politički tajnik MOST-a  komentirao je poziv HRT-a Komšiću nazivajući ga sramotnim. Pozivao je na silovanje Predsjednice i nabijanje na kolac.



“Imate političko nasilje u Federaciji, imate govor mržnje na skupovima tog čovjeka, pozivanje na nabijanje na kolac, na silovanje hrvatske predsjednice, plakat koji je prošlog petka masovno popraćen ovacijama u Bosni, imate potom dan poslije preglasavanje Hrvata, našega prepolovljenog naroda u BiH.

Umjesto da  Vlada RH zauzme jasan stav o tome da isti bude proglašen nepoželjnim u Hrvatskoj, oni ga ugošćuju na državnoj TV kući. Pitam se čija je ovo država”, ljutito je komentirao Grmoja.

Na pitanje kako on komentira najavu tužbe protiv gradnje Pelješkog mosta, Grmoja je odgovorio da je Komšić političar bez stvarne političke moći.

“Komšić nije Bosna i Hercegovina, on je političar bez stvarne političke moći, niti može pokrenuti bilo kakvu tužbu protiv Hrvatske, izjave mu služe tek kao parole kojima uveseljava Bošnjake. To je izjava za unutarnje bošnjačko političko tržište.

Grmoja je pri tome vjerojatno mislio na primitivne ispade iz kampanje Željka Komšića na račun hrvatske Predsjednice  na Komšićevom predizbornom skupu u Tuzli.

‘Glasom koji za Komšića damo, glogov kolac Čovi zabijamo. I zato ga k’o bosanska raja, i Kolindi zabijemo do jaja”, poruka je predizbornog skupa Željka Komšića u Tuzli.

Grmoja je ljut na HTV što promovira Komšića:

“HRT mu daje važnost. Umjesto da ga se potpuno ignorira”, kazao je Grmoja za Poskok.info.

Tajnik Mosta je komentirao i čestitku Vesne Pusić Komšiću, koju je u ponedjeljak uputila na Twitteru, pri čemu je naglasila da će Komšiću trebati pomoći na sve moguće načine.

“Čestitke Željku Komšiću za pobjedu na izborima za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Zahtjevan, složen i težak posao. Ako ima ikakve šanse za uspjeh, trebat će mu sva pomoć i podrška koju može dobiti, a ne opstrukciju i potkopavanje”, napisala je Vesna Pusić.

https://twitter.com/vpusic/status/1049219647097249792?ref_src=twsrc%5Etfw

“To je samo dokaz tko je sve ove godine upravljao Hrvatskom. Na žalost, taj antidržavni establishment i danas čini dio vlasti u Hrvatskoj”, zaključio je Grmoja.

G. Matković/Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

6 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

6 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

7 sati prije