Kategorije Vijesti

GROZNE SNIMKE IZ SPLITA: Oborila ju na asfalt i “čekića” kao Mirko Filipović, a rulja navija i snima

Širi dalje

Šokantne snimke tučnjava učenica više splitskih škola posljednjih dana kruže društvenim mrežama. Dosad se pojaviilo petnaestak snimki, grozne tučnjave koja je mogla završiti kobnim posljedicama.



Dvije učenice se žestoko tuku a više desetaka njihovih školskih kolega promatra i bučno navija. Neslužbena je informacija da su posvađale i potukle zbog dečka i komentara na Fejsu.

Djevojke su učenice Ekonomsko-birotehničke i Tehničke prometne školeu Splitu. Učenica koja je fizički oborila na pod drugu učenicu te je udarala šakama i nogama učenica je prvog razreda u Ekonomsko-birotehničkoj školi.

“Još u petak sam čuo po hodniku priče učenika da se sprema veliki okršaj. Navodno se ta informacija dijelila po Facebook grupama, SMS-ovima… Koliko mi je poznato policija je o tome bila obaviještena”, kazao nam je djelatnik Ekonomsko-birotehničke škole koji je htio ostati anoniman.

Pritom je i dodao to kako je od kolega čuo da je uzrok problema bio navodno jedan dečko, a da su su se učenice posvađale zbog komentiranja njegovih fotografija na Facebooku.

Na snimci se vidi vidljivo je kako se dvije djevojke žestoko vrijeđaju, a zatim jedna napada drugu, baca je na pod te udara nemilosrdno “čekića” u gazi nogama, a većina mobitelima snimala tučnjavu.

Djevojka iz Tehničke prometne škole, pretrpjela je niz udaraca, jedva se ustala s poda, vidno ošamućena i u stanju šoka.

Uslijed obračuna, oštećeni su i parkirani automobili po kojima su se dječaci i djevojčice penjali ne bi li bolje vidjeli kako im se kolegice fizički razračunavaju.

“Došli smo u posjed snimki, sada nastojimo utvrditi identitete sudionika u tučnjavi. Dakle, ništa ne možemo reći osim da provodimo kriminalističku istragu. Za sada je u policiji zadržana jedna osoba koja se dovodi u svezu sa sudjelovanjem u navedenoj tučnjavi”, kazala nam je glasnogovornica splitske policije.

Za tučnjavu zna i škola jedne od djevojaka koja je slučaj prijavila policiji. Osim što se djevojke tuku, šokantno je da rulja oko njih navija i sve snima mobitelima kao da je udaranje šakama dviju srednjoškolki nešto najnormalnije.

Policija se od jutros uključila u ovu priču. Imaju informacije o tome iz koje su škole učenice koje su se potukle pa će pokušati rasvjetliti događaj.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zahvaljujući vjeri spasio se pakla droge: S krunicom sam svaki dan išao u katedralu

Pjevač Alan Hržica zahvaljujući vjeri pronašao je pravi životni put i posvetio se duhovnoj glazbi…

3 sata prije

Isplivala stara snimka: Tomašević slavi partizane, ali Domovinski rat ne bi slavio

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i pjevač Hladnog piva Mile Kekin prije nešto malo manje od…

10 sati prije

Mehaničar otkrio koji automobil nikad ne bi kupio: “To je hrpa smeća”

Kupovina automobila može biti uzbudljivo, ali i stresno iskustvo. Mehaničar Victor Shack svojim je pratiteljima…

12 sati prije