Kategorije Vijesti

HDZ ismijava političare Domovinskog pokreta koji su bili na “Festivalu slobode”

Širi dalje

HDZ je na Facebooku objavio da je političarima Domovinskog pokreta, koji su danas bili na “Festivalu slobode” u Zagrebu, umjesto 30. obljetnice Bitke za Vukovar bilo važnije “zloupotrebljavati pojam slobode i ugrožavati zdravlje drugih odgovaranjem građana od cijepljenja protiv covida-19”.



“Političarima Domovinskog pokreta, onima još preostalim, danas je umjesto 30. obljetnice Bitke za Vukovar bilo važnije zloupotrebljavati pojam slobode i ugrožavati zdravlje drugih odgovaranjem građana od cijepljenja protiv covida-19.

Koliko su autentični u svom ‘domoljublju’ i ‘brizi’ za Vukovar i hrvatske branitelje, toliko su uvjerljivi i u svom znanju i argumentaciji o cjepivu i koronavirusu”, objavio je HDZ na Facebooku.

“Festival slobode 2.0” održao se danas na zagrebačkom Trgu bana Jelačića gdje je okupljeno mnoštvo izrazilo svoje nezadovoljstvo epidemiološkim mjerama za suzbijanje širenja koronavirusa, a s govornice se pozivalo na miran otpor mjerama i cijepljenju. Na festivalu se okupilo više tisuća ljudi, koji su popunili istočnu stranu Trga bana Jelačića te je bio nakratko zaustavljen i tramvajski promet.

Na festivalu su se mogli vidjeti i saborski zastupnici i dužnosnici političkih stranaka, među ostalima, Stjepo Bartulica (DP)  i Igor Peternel (DP) te Zlatko Hasanbegović (Blok za Hrvatsku).

Političarima Domovinskog pokreta, onima još preostalim, danas je umjesto 30. obljetnice Bitke za Vukovar Bilo važnije … </ p> Objavljuje HDZ – Hrvatska demokratska zajednica u & nbsp; Subota, 18. rujna 2021. </ blockquote> </ div>


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

VANDALIZAM! Hrvatski dom u Footscrayu išaran četničkoim znakovljem

Korisnik Twittera journovox69 objavio je dvije fotografije Hrvatske kuće u Melbourneu koja je išarana četničkim…

11 sati prije

Glasnogovornik Vlade: Blizu smo dogovora, u utorak je moguć obris nove većine

U Vukovaru je u petak održan neformalni sastanak predstavnika HDZ-a i Domovinskog pokreta na kojem…

12 sati prije

NESLUŽBENO: HDZ i DP u Vukovaru, Plenković dogovorio 80 ruku

Pregovori između HDZ-a i Domovinskog pokreta nastavljeni su danas u Vukovaru na neformalnom sastanku, kako…

12 sati prije