Kategorije Vijesti

HDZ O SABORU: “Tresla se brda rodila se – oporba! Rade buku, uvrede i incidente”

Širi dalje

“Ozbiljnost je ono što razlikuje HDZ od ostalih stranaka. Na početku mi se činilo da će rasprave biti puno sadržajnije, na višoj razini nego u prošlom sazivu. No vratili smo se na buku, uvrede, incidente”, kazao je Jandroković



“Neslavno su prošle još tri oporbene „inicijative“. Premda broje 75 ruku u Saboru RH, za zaključak o Stožeru civilne zaštite RH& interpelaciju o radu Vlade RH tijekom koronakrize uspjeli su prikupiti samo 49 glasova.”

Dakle, 26 manje nego što ih imaju”, objavili su iz HDZ-a

Ni pri izjašnjavanju o osnutku (protuzakonitog) istražnog povjerenstva u slučaju Janaf nisu se baš proslavili – 52 glasa ‘za’. Činjenica da 1/3 oporbe NE glasuje za vlastite „prijedloge“ dovoljno svjedoči kakvo rasulo, kakva razina neozbiljnosti vlada u njenim redovima.

Na ponašanje oporbe jutros se očitovao i predsjednik Sabora Gordan Jadnroković. U emisiji s Markova trga  govorio je  o politikanstvu, agresiji i nemoći dijela oporbe:

“Kako vjerovati onima koji vas ujutro grubo vrijeđaju, a popodne traže „suglasje“?! Na početku mi se činilo da će rasprave biti puno sadržajnije, na višoj razini nego u prošlom sazivu. No vratili smo se na buku, uvrede, incidente.

Puno je tu i političkog neiskustva i nestrpljenja, želje da se što prije dođe na vlast. Ne ide to tako. Ozbiljnost je ono što razlikuje HDZ od ostalih stranaka”, kazao je Jadroković.

M. Marković/Foto: hrt


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Milanović će potpisati produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

55 minuta prije

Nakon prijetnji otakazana Dinamova noć u Imotskom: “Takvu mržnju nisam doživio u 32 godine!”

Vlasnik restoran u kojem se trebala održati Dinamova Plava noć u Imotskom otkazao je nakon…

2 sata prije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

4 sata prije