Kategorije Vijesti

HDZ objavio video: “Komično je pratiti kako se Milanović koprca i preznojava”

Širi dalje

HDZ je sinoć na Facebooku još jednom napao predsjendika Zorana Milanovića.Objaivli su videu u kojem Milanovi govori “Neću još dugo biti predsjednik bit ću premijer” i pozvali da, zbog kršenja Ustava, podnese ostavku.



“Komično je pratiti kako se Milanović koprca, preznojava, dodatno zakopava – umjesto da kao najveći gubitnik izbora prizna poraz, a kao kršitelj Ustava Hrvatske podnese ostavku.

Tako je u kampanji svakog dana – premda iz sigurne zavjetrine Pantovčaka – rezolutno najavljivao “Bit ću premijer!“, ali sada, nakon izbornog debakla, infantilno mulja da je samo “izražavao spremnost” da u ime SDP-a postane predsjednik Vlade.

Podjednako tako, i on i njegova partija svakodnevno uglas vrte isti spin – da je 2/3 glasača bilo “protiv HDZ-a“. Po toj istoj “logici“, ako zbrojimo sve koji nisu dali glas za SDP koaliciju, može se konstatirati da je čak 3/4 hrvatskih glasača reklo NE! Milanovićevoj balkanštini, njegovom bezakonju i ruskom smjeru.

Vrhovni šarlatan kao Vrhovni šarlatan – (NE)dosljedan i lažljiv kao uvijek!”, napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

 

Komično je pratiti kako se Milanović koprca, preznojava, dodatno zakopava – umjesto da kao najveći gubitnik #izbori2024 prizna poraz, a kao kršitelj Ustava 🇭🇷 podnese ostavku. Tako je u kampanji svakog dana – premda iz sigurne zavjetrine Pantovčaka – rezolutno najavljivao „Bit ću premijer!“, ali sada, nakon izbornog debakla, infantilno mulja da je samo „izražavao spremnost” da u ime SDP-a postane predsjednik #VladaRH. Podjednako tako, i on i njegova partija svakodnevno uglas vrte isti spin – da je 2/3 glasača bilo „protiv HDZ-a“. Po toj istoj „logici“, ako zbrojimo sve koji nisu dali glas za #SDP koaliciju, može se konstatirati da je čak 3/4 🇭🇷 glasača reklo NE! Milanovićevoj balkanštini, njegovom bezakonju i ruskom smjeru.

Vrhovni šarlatan kao Vrhovni šarlatan – (NE)dosljedan i lažljiv kao uvijek!

Video: PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje HDZ – Hrvatska demokratska zajednica u Srijeda, 1. svibnja 2024.

Jutarnji list je u međuvremenu objavio da su pregovori između Domovinskog pokreta i HDZ-a oko formiranja nove saborske većine i vlade završili su u slijepoj ulici iz koje još uvijek nema izlaza, a sve zbog SDSS-a i predsjednika te stranke Milorada Pupovca

DP, dodaju, i dalje inzistira da u novoj saborskoj većini ne bude SDSS, ne pristaju na bilo koju verziju manjinske vlade i podrške iz sabora, nego isključivo žele na papiru 76 potpisa saborskih zastupnika bez troje SDSS-ovaca.

Nisu protiv drugih pet manjinaca ni protiv drugih liberalnih zastupnika, poput IDS-a, zastupnika liste Matije Posavca ili Fokusovog Darija Zurovca, a naravno ni protiv Vesne Vučemilović koja je već nagovijestila da bi mogla prijeći HDZ-u. No svih osam manjinaca se drži zajedno, a nitko od prethodno nabrojenih, osim Vučemilović, nije dao do znanja da bi participirao u većini s HDZ-om i DP-om.

S Pupovčevom strankom DP, rezolutno ne želi nikakvu kombinaciju i tu su pregovori ušli u slijepu ulicu. U DP-u inzistiraju i na cjelovitom dogovoru i oko većine i nove vlade. Prijete da će, ako se to ne postigne, na nove izbore. Navodno preferiraju da se vlada sastoji bez manjinskih zastupnika pa da se manjine, naravno bez SDSS-a, pridruže vladajućoj većini kad je ona već formirana.

M.M. /Foto: N1


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zabranjivani odgovor Ivana Meštrovića Srbima i četnicima oko Jasenovca

Objavljujemo  dopis kipara Ivana Meštrovića upućenog  1950. godine Adamu Pribićeviću povodom "Memoranduma o zločinima genocida…

5 sati prije

Kolakušić će imati svoj klub u Saboru. Čine ga tri ‘antiprotivna’ zastupnika

Mislav Kolakušić imat svoj klub zastupnika u Hrvatskom saboru kojeg čine suverenist Marijan Pavliček, bivši…

8 sati prije

Članice EU-a žele spasiti Zakon o prirodi, akciju vodi Irska

Skupina 11 zemalja predvođena Irskom, pokrenula je posljednji pokušaj izglasavanja zakona EU-a za obnovu oštećene…

9 sati prije