Kategorije Vijesti

HDZ odgovorio Škori: Njegova jedina misija je oslabiti HDZ da pobijedi kandidat ljevice

Širi dalje

Na Škorinu izjavu u inetrvjuu  za Novi list da “nakon parlamentarnih izbora Andrej Plenković nije mogao surađivati s nama jer mi nismo htjeli s njim”, regirali su iz  Hrvatske demokratske zajednice:



“Škoro još jednom u svom političkom djelovanju čini sve suprotno od onog za što se predstavlja!

Škoro je snimio je spot s reperom koji ne samo da slavi konzumaciju droga i koji ponižava žene, nego i vrijeđa Katoličku crkvu i vjernike. „Mi u crkvu ne idemo ako nema skunka“ – citat je iz jedne pjesme u kojoj sudjeluje „mladi glazbenik“. A dobro znamo koliko se Škoro voli predstavljati kao demokršćanin i zaštitnik obiteljskih vrijednosti!

Miroslav Škoro u današnjem je intervjuu za Novi list doslovce kazao, priznao: „Nakon parlamentarnih izbora Andrej Plenković nije mogao surađivati s nama jer mi nismo htjeli s njim. Javno smo mu to rekli prije izbora 2020.

A dobro znamo koliko Škoro voli optuživati HDZ čak i za „nacionalnu izdaju“, zato što smo bez Domovinskog pokreta uspjeli formirati većinu u Saboru RH.

Miroslav Škoro na nedavnom je sučeljavanju kandidata za gradonačelnika Zagreb na Jutarnji izjavio da neće surađivati s HDZ-om u Gradska skupština Grada Zagreba sve „dok se ne smijeni Plenković“. S pravom se stoga pitamo – S kim onda predsjednik DP-a namjerava surađivati (ako im lista, naravno, prijeđe izborni prag)?  S Tomaševićem i posrnulim SDP-om?

A dobro znamo koliko se Škoro voli predstavljati kao „državotvorna desnica“.

Tko je, dakle, taj Miroslav Škoro, koji u političkom djelovanju čini sve suprotno od onog za što se predstavlja, koji svojim postupcima osporava sve vrijednosti za koje se kao bori?

Škoro je onaj koji je u predsjedničkoj kampanji poslužio da dovede Milanovića na Pantovčak. I danas je njegova jedina misija, jedini smisao postojanja, naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice. Škorina kandidatura u Zagrebu izmišljena je kako bi se oslabio Davor Filipović.

R.I. /Foto: pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

25 minuta prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

3 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

4 sata prije