Kategorije Vijesti

HDZ osuo paljbu: “U laži su Škorine noge! Ovo su dvije nebuloze šefa DP-a”

Širi dalje

HDZ je u novoj objavi na Facebooku napao Miroslava Škoru. “Kao što mu je na predsjedničkim izborima jedina uloga bila pomoći Milanoviću, tako mu je sada u Zagrebu jedina zadaća pokušati oslabiti Davor Filipovića  osigurati da ulaskom dvojice kandidata ljevice u 2. krug Tomašević postane gradonačelnik,” objavili su.



 

“Domovinski parking, ne znajući što bi više od panike, nastavlja se blamirati što infantilnim priopćenjima, što već komičnim koprcanjima Miroslava Škore – šampiona adventskih kućica i izbornih poraza”, objavili su iz HDZ-a

“Nakon što su se u ovoj kampanji već propisno osramotili spotom s reperom koji promovira droge i vrijeđa vjernike i Katoličku crkvu, nakon što su tu vlastitu sramotu dodatno naglasili „kršćanski“ vrijeđajući obitelj našeg Davora Filipovića, sada su se „zacementirali“ s dvije nove nebuloze.

Prva nebuloza: optužili su nas da u „prešutnoj koaliciji“ s Možemo tobože promičemo tzv. rodnu ideologiju. Očito potpuno bezidejni i u gubitničkom očaju, pokušavaju opet strašiti Hrvate s već davno potrošenim podvalama koje su maliciozno vrtjeli prilikom donošenja Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, kada su „najavljivali“ da će se zbog nje „automatski“ morati uvesti nazivi „roditelj 1“ i „roditelj 2“ umjesto „majka“ i „otac“, da će naše kćeri i sinovi postati „ono“, da ćemo u institucijama i kafićima imati „rodno neutralne“ WC-e itd. I kao što svi znaju, ama ništa od toga nije se dogodilo.

Osim toga, uistinu je licemjerno da upravo oni koji su pozivom da se poništavaju glasački listići u 2. krugu predsjedničkih izbora omogućili kandidatu udružene ljevice, kojeg prijatelji od milja zovu Lex Perković, da zasjedne na Pantovčak sada glume turbo Hrvate i zaštitnike kršćanskih vrijednosti (reper Zizi!) & da drugima podmeću „koaliciju“ s Možemo/SDP.

Druga nebuloza: Škoro je u najnovijem intervjuu kazao da HDZ i Andrej Plenković nikad „nisu htjeli surađivati s njim i DP-om“. Čini se da je već prilično pogubljeni lider Domovinskog parkinga ili zaboravio ili „zaboravio“ što je sam neki dan za Novi list kategorički ustvrdio: „Nakon parlamentarnih izbora Plenković nije mogao surađivati s nama jer mi nismo htjeli s njim. Javno smo mu to rekli prije izbora“.

U laži su Škorine noge! Kao što mu je na predsjedničkim izborima jedina uloga bila pomoći Milanoviću, tako mu je sada u Zagrebu jedina zadaća pokušati oslabiti Davora Filipovića i HDZ i osigurati da ulaskom dvojice kandidata ljevice u 2. krug Tomašević postane gradonačelnik.”, objavili su iz HDZ-a

M.M. /Foto: facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

11 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

14 sati prije