Kategorije Vijesti

HPB BANKOMAT – Top 20 video zapisa sa suđenja: Zloupotrebe Uskoka i Uskokovih vještaka Krkleca i Blaževića

Širi dalje

Maxportal je godinama pratio maratonsko suđenje pred Županijskim sudom u Zagrebu u predmetu tzv. “HPB BANKOMAT” koji je nakon više od 13 godina trajanja okončan oslobađajućom presudom za sve optužene u tom predmetu koji je započeo još davne 2009. godine.



Maxportal je objavio dijelove završnih riječi Slavena Čolaka u predmetu tzv. “HPB Bankomat” u kojima su istaknute između ostalog i brojne zlouporabe i nezakonitosti bivše zamjenice ravnatelja USKOK-a Sani Ljubičić, zamjenika ravnatelja USKOK-a Saše Manojlovića,

vještaka USKOK-a Vladimira Krkleca i dr.,

Zlouporabe i nezakonitosti su počinjene tijekom svih faza postupka tzv. “HPB Bankomat”, i tijekom predistražnih radnji, i tijekom istrage, i pred optužnim vijećem Županijskog suda u Zagrebu, i pred raspravnim vijećem Županijskog suda u Zagrebu.

Maxportal je objavio i više kaznenih prijava koje su od strane Slavena Čolaka i dr. podnesene protiv tužitelja USKOK-a Sani Ljubičić i Saše Manojlovića, vještaka USKOK-a Vladimira Krkleca i dr., a po kojim kaznenim prijavama su postupci u tijeku pred nadležnim pravosudnim tijelima i sudskim instancama, između ostalih pred Županijskim sudom u Rijeci nakon što je Vrhovni sud Republike Hrvatske prihvatio prijedlog oštećenika Slavena Čolaka i dr. da se postupci protiv okrivljene Sani Ljubičić, Saše Manojlovića i dr. prenesu sa Županijskog suda u Zagrebu na nadležno postupanje Županijskom sudu u Rijeci.

Maxportal u serijalu objavljuje TOP 20 video zapisa o zlouporabama USKOK-a i vještaka Uskoka Vladimira Krkleca i Ante Blaževića u predmetu tzv. “HPB BANKOMAT” koje su dokumentirane tijekom trajanja suđenja pred Županijskim sudom u Zagrebu.

  • HPB Bankomat – Nepostojeći zakoni vještaka USKOK-a Vladimira Krkleca

 

  • HPB Bankomat: Parodija na USKOKOVOG vještaka Vladimira Krkleca

D.M. /Foto: YouTube


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Skanadaloznom direktoru aerodroma Rijeka bonus od 265. 000 eura

Nakon nemilih scena na riječkom aerodromu prošle subote, kada su putnici teglili prtljagu do izlazne…

41 minuta prije

DP postavio još jedan uvjet Plenkoviću: “Neka me streljaju, ali to ću hitno provesti”

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić je za 24 sata je rekao da je jedan od uvjeta Domovinskog…

2 sata prije

Pupovac žestoko napao DP, usporedio ih s pogavnikom Antom Pavelićem

Milorad Pupovac je gostovao na N1 i otkrio da je dogovor manjina da Plenkoviću daju onoliko…

2 sata prije