Kategorije HrvatskaNaslovna

BANDIĆ uvjeren da se dogovara velika koalicija između SDP-a i HDZ-a

Širi dalje

Tradicionalnu utrku na prstenac danas je posjetio i čelnik Koalicije za Premijera Milan Bandić, zajedno s koalicijskim partnerom Ljubom Jurčićem, te koordinatorom koalicije u VIII. izbornoj jedinici Slavkom Linićem.



U slavljeničkom ozračju Milan Bandić otkrio je, kako kaže, strogo čuvanu informaciju, o dogovoru velike koalicije izmedu HDZ-a i SDP-a te pozvao građane da ne daju povjerenje onima koji su Hrvatsku i doveli u sadašnje probleme.

“Sve što se u Hrvatskoj događalo nakon Oluje, znači u posljednjih 21 godinu rezultat je vlasti dviju stranaka koje sad dogovaraju suradnju. Hrvatska je gospodarski i politički opustošena i ove stranke bi trebalo lustrirati. Oni su aktivni samo pred izbore, dok ja svojim radom 365 dana u godini dokazujem kako se može stvoriti prosperitet” – rekao je Milan Bandić te dodao kako bi se upravo u Istri trebalo otvoriti Ministarstvo regionalnog razvitka jer se Hrvatska treba razvijati policentrično i ravnomjerno.

Slavko Linić naglasio je pak kako je odlučio pomoći ovoj koaliciji jer ona okuplja ljude s imenom i prezimenom i koji su se već dokazali svojim radom.

 “Osoba sam koja iznimno cijeni ono što je gospodin Bandić napravio u Zagrebu, veliki sam prijatelj i s Ljubom Jurčićem i Kristijanom Kapovićem. Sve su to ljudi koji su se dokazali kao sposobni i zato sam odlučio pomoći u VIII. Izbornoj jedinici. Na listi su na prvim mjestima žene i to vrlo sposobne i ja ću im pomoći svojim iskustvom” – naglasio je Linić.

Na barbanskoj trci bili su i kandidati Koalicije za Premijera s liste za VIII. Izbornu jedinicu, na čelu s Katarinom Toković, prvom kandidatkinjom na listi.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

12 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

13 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

16 sati prije