Kategorije HrvatskaNaslovna

FOTO: Pogledajte kako pleše Katarina, prekrasna kći predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Širi dalje

Oni koji su bolje upoznati s biografijom Kolinde Grabar-Kitarović, vjerojatno znaju da se njena 14-godišnja kći Katarina bavi klizanjem.



Zlatna pirueta je renomirano natjecanje u umjetničkom klizanju, a 48. po redu natjecanje otvorila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Srce hrvatske predsjednice zasigurno je bilo veće no ikad jer zvijezda natjecanja je bila upravo njezina kći.

Katarina Kitarović nastupila je u sklopu revijalnog djela održanog nakon natjecanja i oduševila publiku, ali i svoju obitelj koja ju je promatrala iz publike.

Četrnaestogodišnja Katarina svoj je talent već ovjenčala brojnim titulama među kojima je i ona juniorske doprvakinje Hrvatske. Katarina je klizačku karijeru započela u Klizačkom klubu LEDA u zagrebu, a kad se obitelj, zbog diplomatske karijere njene majke, preselila u Washington nastavila s napornim treninzima.

– Gledala sam klizanje na televiziji i rekla roditeljima da se želim baviti tim sportom. Počela sam u Klizačkom klubu LEDA. Svi su mi sportovi jako dragi, ali bih u klizanju željela nastupiti na Olimpijskim igrama – izjavila je Katarina još 2010. godine kada je u konkurenciji kadetkinja A također osvojila srebrnu medalju na prvenstvu Hrvatske.

S Predsjednicom je u publici sjedio i suprug Jakov, oboje su bodrili svoju kćer, klizanjem se bavi i njihov 12-godišnji sin Luka.

M. R. /Foto:FaH


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Dani armenske kulture. U subotu u Zagrebu misa na armenskom jeziku

Dane armenske kulture u Hrvatskoj organizirala je Armensko – hrvatska zajednica,  pokrovitelj je  Veleposlanstva Republike…

11 sati prije

Milanović Litre tvrdi da je pokraden! DIP objavio da nije glasao sam za sebe

Marko Milanović Litre, zastupnik Hrvatskih suverenista koji nije izabran u novi saziv Sabora, tvrdi da…

12 sati prije

Gordan Malić: Treba li Hrvatska financirati tjednik Novosti?

Novosti su politički i društveni tjednik Srba u Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu. Izdaje ga…

13 sati prije