Kategorije HrvatskaNaslovna

HDZ obećao za svaku bebu po 1000 eura, prva bi novac mogla primiti Karamarkova prinova

Širi dalje

U HDZ-a su najavili kako je stranka izradila program kojim će “izvesti Hrvatsku iz krize i učiniti je boljom i jačom na dobrobit svih hrvatskih građana i svih sunarodnjaka diljem svijeta” tragom zabrinutosti zbog teških gospodarskih, političkih i socijalnih problema u Hrvatskoj”.



Riječ je o sveobuhvatnom programu dio kojega je i gospodarski program koji se više od godinu dana radio u suradnji s njemačkim IPO institutom.

Njegov naziv kombinacija je dvaju elemenata; ocjene izvrsnosti (Hrvatska za pet plus), ali i pet najvažnijih segmenata hrvatske stvarnosti, a to su; gospodarski rast i razvoj, zapošljavanje, zdravstvo i socijalna pravednost, pravna stabilnost te društvo, demografija, obrazovanje i znanost.

Naglasak će biti stavljen na zapošljavanje i stvaranje novih radnih mjesta, na modernizaciju zdravstva, izmjene Obiteljskog zakona te na “jačanje domoljublja”, osobito među mladima.

>>> Tomislav i Ana Karamarko u listopadu će postati roditelji djevojčice

U programu HDZ-a – najavio je to predsjenik Kramarko na Velesajmu – planirano je da će svako novo rođeno dijete dobiti po 1000 eura. Prva bi blagodati HDZ-ove politika, ako pobijede na izborima, mogla osjetiti nova prinova u obitelji šefa HDZ-a.

Karamarkova supruga Ana Karamarko u blaženom je stanju, očekuje se djevojčica a beba bi svijetlo dana trebala ugledati u prvim krajem listopada ili početkom studenog.

D. Lukić/foto:FaH

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

47 minuta prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

3 sata prije

Lijepa naša u Beogradu. Veočić dobio Srbina 5:0 i osvojio europsko zlato

Hrvatski boksač Gabrijel Veočić u Beogradu je osvojio je naslov europskog prvaka u kategoriji do…

3 sata prije