Kategorije Hrvatska

HRT nudu novu uslugu, ali vam želi ući u stan provjeriti plaćate li tv pristojbu

Širi dalje

PRIJE nekoliko dana predstavljena je najnovija usluga domaće javne televizije HRT. Njihov projekt HRTi svim zainteresiranim korisnicima nudi gledanje i slušanje uživo četiriju televizijskih i 12 radijskih programa, pregled sadržaja s vremenskim odmakom, proširenu bazu televizijskih i radijskih emisija na zahtjev te posebne sadržaje.


Sve što je potrebno za korištenje usluge HRTi je imati pristup internetu. Sve navedeno zvuči odlično i nadasve praktično, no HRT u Članak 2. Uvjeta korištenja HRTi usluge navodi:

“Korisnik HRTi usluge može biti isključivo obveznik RTV pristojbe ili član kućanstva koje redovito plaća RTV pristojbu te prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja u skladu s gornjim stavkom korisnik HRTi usluge potvrđuje da redovito plaća RTV pristojbu, odnosno da je član kućanstva koje redovito plaća RTV pristojbu i da pristaje na provjeru od strane HRT-a s tog osnova.’

Predstavnici HRT-a uslugu su ograničili isključivo na one korisnike koji plaćaju pristojbu, a ako to ne činite, ‘pristajete na provjeru od strane HRT-a s tog osnova’.

Bit će zanimljivo vidjeti kako na koji način planiraju provjeravati korisnike s obzirom na to da je Visoki upravni sud donio je krajem lipnja presudu prema kojoj kontrolori HRT-a ne smiju ući u stan.

MP/foto:Pixsel


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

10 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

12 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

15 sati prije