Kategorije HrvatskaNaslovna

Josip Radeljak napao Šerbedžiju: “Kaži, bre burazeru, ako imaš muda!”

Širi dalje

Josip Dikan Radeljak na svom Facebook profilu obrušio se na Radu Šerbedžiju, kazavši da godinama prodaje maglu, a spomenuo je i Šerbedžijina voljenoga vođu J. B. Tita.



Radaljek je Šerbedžiju napao zbog izjava o “bitangama koje su rasturile divnu zemlju Jugoslaviju”,  “ratnim herojima, a zapravo gangsterima koji su završili u Haagu” te Šerbedžijina ponašanja tijekom gostovanja na televiziji N1 gdje je kad je htio napustiti emisiju zbog pitanja  tko je bio agresor, a tko žrtva u Domovinskom ratu.

“Kaži gade – tko je bio agresor?! Kaži i slaži bre burazeru ako imaš muda, a ne ovako već dugo prodaješ svijetu svoju lažnu maglu s Brijuna koji su bili vlasništvo tvog zločinca druga Tita, a sada su tvoji, za nagradu kao poznatom domoljubu”, ražestio se Radeljak na Facebooku.

Radeljakovu objavu prenijeli su mnogi portali, nekritička ga napali, a neki, kaže Radeljak, i krivo citirali pa je dao dodatno objašnjenje:

“Glamurozna i zlonamjerna objava IMBEX DNOVINARSTVA, mojeg dobronamjernog fb upita Radi Šerbeđiji, da se napokon već jednom jasno izjasni i odgovori, na za njega pitanje svih pitanja
TKO JE BIO AGRESOR !!? – eksplodirala je po svim “belo svetskim” portalima i pokrenula lavinu mučnih komentara raznih Yugovića, komunista i zlomislića..
A ja bi eto sada – da se stvari na ovaj način zlorabljenje, upotpune i prošire korisnim saznanjima, zapitao glasno i Imbexove dnovinare!
Kažite i Vi već jednom jasno i glasno, ako imate muda ?
TKO JE BIO AGRESOR ??

(molim ako ikako može, bez mržnje i osvetničkih dnovinarskih-članaka..)”

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

5 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

5 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

6 sati prije