U Zagrebu osnovan Domoljubni stožer: ‘Sjetimo se 90.-ih, izađimo i pobijedimo!

Širi dalje

NAKON prvog kruga izbora za predsjednika RH, skupina hrvatskih domoljuba okupila se u subotu, 3. siječnja 2015. u Zagrebu, gdje su formirali Organizaciji odbor DOMOLJUBNOG STOŽERA, nadstranačkog tijela s ciljem motiviranja članova braniteljskih, zavičajnih i sportskih udruga, kulturnih, studentskih i drugih organizacija u RH, BiH i inozemstvu, nacionalnih manjina, intelektualaca i svih onih kojima je Hrvatska na srcu kako bi izašli na izbore 11. siječnja  i dali svoj glas kandidatkinji za predsjednicu RH gospođi KOLINDI GRABAR-KITAROVIĆ, koja predstavlja bolju, sretniju, optimističniju i na kršćansko-demokratskim vrijednostima utemeljenu Hrvatsku.



U ponedjeljak, 5. siječnja 2015., Domoljubni stožer je organizirao i održao veliki skup hrvatskih domoljuba u Sesvetama na kojemu su se okupili brojni čelnici i predstavnici braniteljskih, zavičajnih i sportskih udruga, političkih stranaka, studentskih organizacija, predstavnici nacionalnih manjina, ugledni hrvatski intelektualci i svi oni koji žele Hrvatsku temeljenu na istinskim demokratskim vrijednostima i vrijednostima proisteklim iz Domovinskog rata.

Kohezijski čimbenik sviju nazočnih bilo je iskreno domoljublje i želja za boljom Hrvatskom, a ne politička opcija kojoj pripadaju. Nadstranačkom i domoljubnom karakteru skupa svjedočili su brojni nazočni članovi i predstavnici različitih političkih stranaka, nestranačkih organizacija i pojedinaca. Svi su oni bili jedinstveni u tome da upravo Kolinda Grabar-Kitarović predstavlja domoljubnu i bolju Hrvatsku. Na skupu je usvojen sljedeći zaključak i proglas koji je upućen svim hrvatskim domoljubima:

„Hrvatska se 11. siječnja 2015. nalazi na prekretnici i prijelomnoj točki koja odlučuje o budućnosti lijepe naše Domovine, slobodne, neovisne, u muci hrvatskog naroda i u krvi hrvatskih branitelja izborene Hrvatske. 11. siječnja 2015. svi zajedno moramo se izboriti za vrijednosti za koje su mnogi Hrvati položili svoje živote, za bolju i svjetliju budućnost naše djece, za dignitet hrvatskog naroda. Nitko od nas nema pravo na grešku, na sebičnost, na parcijalne interese.

Svi hrvatski domoljubi moraju biti jedinstveni i kao 1991. formirati jedinstvenu frontu domoljubnih snaga i u 2. krugu predsjedničkih izbora izboriti pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović, koja u srazu dva svjetonazora predstavlja napredak, boljitak i kršćansko-demokratske vrijednosti naspram ekonomske propasti i nesposobnosti, jugonostalgije, izoliranosti i zatvorenosti u „region“ i sveopće propasti hrvatskog društva. Pozivamo sve hrvatske domoljube da 11. siječnja 2015. izađu na izbore i zaokruže Kolindu Grabar Kitarović – zajedno ZA  bolju Hrvatsku.“

M. Radev

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

21 minuta prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

3 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

4 sata prije