Kategorije NaslovnaVijesti

“Jakovčiću, ubij se!”, poručili mu na Facebooku, nakon što je čestitao Dan Republike propale Jugoslavije

Širi dalje

IVAN JAKOVČIĆ je 29. studenog, na dan kad se slavio najveći praznik komunističke Jugoslavije, objavio čestitku  za Dan Republike i objavio prigodnu fotografiji ”za sve oni koji su  mislili da Jugoslavija može opstati”.



Na facebooku nisu dobronamjerno  primili njegovu poruku.

Jakovčić je hrvatski zastupnik u EU parlamentu, istom tijelu koje je usvojilo Rezoluciju o osudi svih totalitarnih sustava ( komunističkog i fašističkog) i odluku o zabrani njihova veličanja.

Jakovčićevi prijatelji i sljedbenici izvrijeđali su ga na facebooku.  Čude se zašto veliča komunistički sustav i J. B. Tita, u kojemu je bio sirotinja, a obogatio se tijekom Domovinskog rata. Uz to hvali zločinca kojega je osudilo tijelo čiji je on član.

 

Ognjen Žegarac Jakovčiću, ovo što si objavio je u suprotnosti s Resolution 1481 (2006) Need for international condemnation of crimes of totalitarian communist regimes i ti kao europarlamentarac bi to trebao znati. Međutim, ti svjesno kršiš Rezoluciju Vijeća Europe 1481, kao i Deklaraciju Hrvatskog sabora o osudi zločina počinjenih tijekom totalitarnog komunističkog poretka u Hrvatskoj 1945.-1990. (NN 76/2006). Ti si našmrkana sramota kako EU parlamenta, tako i RH.

Željko StanićKakav jadan ljudski duh mora biti da bi napisao ovakvu objavu kao sto vi to uradište ???

Kakav hm….takav kao što ste vi.Ovakve gluposti koje objavljujete nisu primjerene nigdje a osobito EU zastupniku no vi ste zauvijek “titov pionir” ,kako ste to već ranije izjavljivali u tiskovinama.
Tuga i jad ljudskog života.

Zoran Marijanović Jasno je da vi Hrvatsku nikad niste zeljeli i jasno je da sad od te iste nezeljene Hrvatske zivite tajkunski…a mi sirotinja koja je Hrvatsku zeljela sanjala za Hrvatsku se borila izborila smo bili sirotinja i za vrijeme Juge i sad smo sirotinja..i za vrijeme Juge odlazili smo od obitelji u Njemacku po kruh..a evo i sada..a sada jos i eventualno neki od nas imaju metak u kicmi i invalidska kolica pa mu se broji koliko mu mirovina…a vas imetak je posteno zaradjen..zbog vas i slicnih vama…crvenih plavih zutih ljubicastih… ! Lijepo je Jadransko more…life is beautiful…

Vedran Martinović Jebo te taj zločinac sa slike …. samo debil može poštovati to govno komunističko i tog smrada …..

Nela Juricic Ajme meni…….bljak

Božidar Ilovača Ninu nije mjesto u Brislu već u Lepoglavi ili Golom na preodgoju dete krivo odgojeno da veliča zločinca

Petar Grabovac Hhahahaa jadni nostalgicaru da ne kazem nesto drugo crknut ces i ti kao sto je i ovaj zlotvor na slici on misleci da se nece raspast juga a ti da bi se mogla i obnoviti ali malo sutra,ima nas i sada koji su za Dom Spremni

Danijel Blaženka Krtić Koliko je ta jugoslavija(tito) ubila(o) Svećenika, Časnih Sestara, Nevinih Ljudi i za tim se žali?!

Durdica Brilli Istinu rećeno bez uvijanja za nas sirotinju koji se nismo obogatili na račun raspada Jugoslavije i domovinskog rata je loše ….nasuprot vama koji ste to jedva doćekali obogatili se i narod ostavili u još večoj bijedi …da lijepo elegantno kažem cijelu ste Hrvatsku lipo elegantno otuđili /pokrali/ i kroz noć postali bogatuni …normalno da vam to paše …..boli vas neka stvar za narod to su obićne floskule

Merica Vuković U jugi si bija sirota u Hrvatskoj tajkun nadam se ne zadugo.I jos places za njom a da je onda bilo sto rec kontra juge noc bi te poila a kontra Hrvatske na Kriz ste je taspeli poput Krista i nikome nista zato .odgovor svak imalo inteligentan zna.

 

Ivana Ašprijan Hvala Bogu, nema vise zlocinacke tvorevine, no ostali su jugonostalgicari i titoisti – podobni komunisticki antihrvatski kadar.

Andrija Antunović Smeće našmrkano,ne znaš ni da imamo studeni u Hrvatskoj. Bitno je da si bogatiji od pola Hdz-a,a oni su maznuli lovu. Tebi je pala s neba.

Josip Vidak Šteta što se nisi ubio od tuge kad se raspala Jugoslavija….baš steta

M. Marković/foto:Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

7 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

13 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

14 sati prije