Kategorije Vijesti

Jandroković o fotki na kojoj pozira s uhićenim zbog pljačke INA-e

Širi dalje

Prenosimo priopćenje Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora vezano za fotografiju koja je objavljena u medijima i na društvenim mrežama pojedinih saborskih zastupnika.



Nakon što su se danas na društvenim mrežama pojavile dvije fotografije od kojih na jednoj premijer Andrej Plenović pozira s nekadašnjim direktorom u Ini Damirom Škugorom, koji je u središtu megaafere, a na drugoj šef Sabora Gordan Jandroković pozira također sa Škugorom, priopćenjem se oglasio Ured predsjednika Hrvatskoga sabora.

“Fotografija je nastala tijekom događaja organiziranog od strane Područnog odbora HDZ-a Maksimir Grada Zagreba u studenom 2017. godine.  Na taj događaj gospodin Jandroković pozvan je kao predsjednik Hrvatskoga sabora i tadašnji glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice. Tom prigodom fotografirao se s članicama i članovima Područnog odbora HDZ-a Maksimir.

Radi se o uobičajenoj praksi i takve fotografije nastaju s brojnim građanima i članovima stranke koji se žele fotografirati s predsjednikom Hrvatskoga sabora.

I to je jedina poveznica koja postoji prema gospodinu Škugoru.

Vezano za slučaj Ina i preprodaju plina, predsjednik Hrvatskoga sabora daje punu potporu nadležnim državnim institucijama da utvrde što se točno događalo i tko su odgovorni pojedinci, bez obzira na njihovu stranačku pripadnost, te da ih sukladno zakonu sankcioniraju”, poručili su iz Ureda.

R.I. /Foto: Facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Mislav Kolakušić: Ja sam jedini lijek protiv štakora s portala Index

Nezadovoljan anketom na portalu Index koja pokazuje da ga većina ljudi vidi kao "ljigavo smeće…

41 minuta prije

Ovo je direktor Zračne luke Rijeka. Treba ga hitno smijeniti. Štetočina je

Ulazak autobusa  u prostor Zračne luke da bi preuzeo putnike lani je koštao 15 eura,…

2 sata prije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

15 sati prije