Kategorije Vijesti

Kardinal Josip Bozanić uputio čestitku predsjednici Grabar Kitarović

Širi dalje

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je u petak predsjednici Republike Kolindi Grabar-Kitarović čestitku uoči Božića i Nove godine zaželjevši joj “obilje snage i Božje pomoći u vršenju odgovorne državničke službe na dobrobit svih građana Lijepe naše”.



“U ljudskim susretima i čestitanjima prisutan je Bog, koji se u Betlehemu objavio u Djetetu te se puninom svoga božanstva nastanio u našoj povijesti kao Emanuel – Bog s nama. Betlehemski prizor u kojem je novorođeni Isus u središtu ljubavi Marije i Josipa, divljenja anđela i pastira te poklona mudraca, privlačan je nama vjernicima i svim ljudima dobre volje.

U ozračju božićne radosti želim Vam obilje snage i Božje pomoći u vršenju odgovorne državničke službe na dobrobit svih građana Lijepe naše. S izrazima ljudske i kršćanske blizine, Vama, Vašoj obitelji i svim suradnicima čestitam Božić te želim blagoslovljenu novu 2020. godinu”, stoji u čestitki kardinala Bozanića.

Iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije navodi se da je kardinal Bozanić kao i svake godine, odgovarajući na čestitke što ih je primio od predsjednice Republike Grabar-Kitarović, njoj uputio čestitku u kojoj joj od srca zahvaljuje na čestitkama koje je u prigodi Božića i Nove godine uputila njemu, svećenicima, redovnicama i redovnicima te svim katoličkim vjernicima Zagrebačke nadbiskupije.

R.I. /Hina/Foto:zgnadbiskupija


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

11 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

13 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

16 sati prije