Kategorije Vijesti

Kod Imotskog poginuli mladići od 17 i 20 godina, uz cestu gore svijeće

Širi dalje

Noćas su u teškoj prometnoj nesreći u zaseoku Kutleše kod Imotskog smrtno stradali 20-godišnjak i 17-godišnjak, dok su 19-godišnjak i 18-godišnjak, putnici iz vozila, teško ozlijeđeni i nalaze se u splitskoj bolnici.



Nesreća se dogodila pola sata nakon ponoći kada je Mercedes u kojem su se mladići nalazili izletio s ceste te udario u zaštitnu metalnu ogradu uz cestu i prevrnuo se. Jutros su na mjestu nesreće zapaljeni lampioni.

Dvojica mladića od 20 i 17 godina smrtno su stradali na mjestu nesreće, a druga dvojica od 19 i 18 godina su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u KBC Split na daljnje liječenje. Zadobili su teške i višestruke tjelesne ozljede. Neslužbeno se doznaje da su poginuli vozač i suvozač.

Četvorica mladih Imoćana krenula su iz svoga grada prema Posušju u BiH i samo petstotinjak metara prije graničnog prijelaza im se dogodila nesreća. Prema neslužbenim informacijama, vozač je u zavoju izgubio kontrolu nad automobilom, udario u metalnu ogradu, te sletio s prometnice, nastavio kretanje još pedesetak metara i udario u stari suhozid.

Vrlo brzo su u Vinjane Gornje stigli pripadnici Postaje granične policije Imotski, djelatnici Hitne medicinske pomoći i četvorica članova Javne vatrogasne postrojbe s dva vozila kako bi pružili pomoć unesrećenima.

Očevid tragedije već je obavljen od strane policije i ostalih službi pa će detalji biti uskoro detaljnije prezentirani javnosti.

Zbog obavljanja očevida na mjestu nesreće cesta je bila zatvorena za sav promet jutros do 5 sati.

D . M.  /Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Procurile sudačke kartice. Nije za vjerovati, ali jedan sudac proglasio pobjedu Furyja

Poslije više od četvrt stoljeća svijet ima apsolutnog teškaškog boksačkog prvaka po pobjedi  Oleksandra Usika…

26 minuta prije

Hrvat koji je sparirao Furyjem: Sudac je trebao je pustiti Usuka da nokautira Furyja

Oleksandr Usik sinoć je ujedinio sve teškaške titule pobjedom protiv Tysona Furyja podijeljenom odlukom sudaca.…

48 minuta prije

Sezona tek počinje, a već imamo rekordera. Pogledajte cijenu kave s rive na Hvaru

Pred početak turističke sezone počele su objave o cijeni pića na Jadranu. Ne sumnjamo da…

3 sata prije