Kategorije Vijesti

Kolinda se javila iz bolnice: Operacija je bila nužna, nisam se mogla ni našminkati

Širi dalje

Nakon što je podvrgnuta operativnom zahvatu u KBC Rebro, biviša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović oglasila se putem svojeg Facebooka. “Ova operacija je bila nužna, vjerojatno još i ranije”, napisala je i dodala kako slijedi duži oporavak.



Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u KBC Rebro podvrgnuta je operaciji vratne kralježnice. Nakon operativnog zahvata obratila se putem svojeg Facebooka, a njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi svi, javljam vam se s KBC Rebro, Zagreb nakon operacije stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice s mijelopatijom i radikulopatijom. Riječ je o cervikalnoj diskekromiji prednjim pristupom uz fuziju i instrumentaciju.

Ova je operacija bila nužna, vjerojatno još i ranije. Nije bila riječ samo o bolovima, već i o funkcionalnim i motoričkim smetnjama koje su počele utjecati na moj život. I to ne samo na onaj protokolarni, zbog poteškoća sa stajanjem, gubitka ravnoteže i slično, već i na svakodnevni život.

Bilo je već teško potpisati se i općenito pisati rukom, zakopčati dugmad, otvoriti bočicu vode, našminkati se, prinijeti žlicu ustima…

Sad slijedi duži oporavak u kojem se oslanjam na potporu obitelji, prijatelja i svih dobrih ljudi. Svima želim svako dobro, zdravlja i snage, posebno svim djelatnicima u hrvatskom zdravstvu koji daju sve od sebe kako bi nas zaštitili i liječili, napose u ova neobična vremena”, napisala je Kolinda Grabar Kitarović na Facebooku.

Megy M. /Foto: Facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Milanović će potpisati produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

27 minuta prije

Nakon prijetnji otakazana Dinamova noć u Imotskom: “Takvu mržnju nisam doživio u 32 godine!”

Vlasnik restoran u kojem se trebala održati Dinamova Plava noć u Imotskom otkazao je nakon…

2 sata prije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

3 sata prije