Kategorije Vijesti

Maxportal se ispričava Milanoviću: Ostao je bez auta, štednje i stana

Širi dalje

PREMA podacima iz Imovinske kartice bivši premijer Zoran Milanović danas ima manju imovinu nego 2011. kada je postao predsjednik Vlade.



Obitelj Milanović je vlasnik stana od 127 kvadrata u Zagrebu, a Zoran Milanović nema vlastiti automobil, štednju ni dionice.

Kao premijer primao je plaću oko 20.000 kuna, a sada će kao zastupnik u Saboru primati 16.276 kuna. Plus koju tisuću za članstvo u saborskim odborima. Njegova supruga Sanja Musić Milanović u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo prima 220.296 kuna godišnje te još oko 80.000 kuna od nastavne djelatnosti.

Prije četiri godine Milanovići su imali dva velika stana u Zagrebu, od 130 i 127 kvadrata, stambeni kredit, štednju od 5.000 eura i automobil passat proizvedene 2005. vrijedan 20.000 eura.

U Imovinskoj kartici predanoj 18. veljače, nema automobila ni ušteđevine, ali je kredit koji je 2008. godine podignut u Erste banci u iznosu od 298.800 eura sada smanjen na 119.520 eura.

Stan na Bijeniku prodali su 2012. godine, no u imovinskoj kartici ne navodi se za koiznos. Stan u centru Zagreba u kojemu sada žive u imovinskoj kartici ima tržišnu vrijednost od 1.905.000 kuna.

Maxportal se mora ispričati Zoranu Milanoviću.

Ranije smo pisali da je za Milannovićeva upravljanja Vladom svim Hrvatima gore osim njemu i njegovoj supruzi Sanji Musić Milanović. Lošije je bilo čak i njegovom puncu Ivanu Musiću jer se Milanović sukobio s Bandićem pa su svi poslovi koje je Musićeva tvrtka GIM radila s Gradom Zagrebom propali. Tvrtka je s tri milijuna kuna godišnjeg prometa naprasno pala na promet od 20-ak tisuća kuna.

Danas vidimo da je u vrijeme Milanovćeva mandata gore bilo čak i njemu. Ispričavamo se.

M. Marković/Foto:faH


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

HRT opširno o smrti Ivice Račana, generala Janka Bobetka ni spomenuli nisu

Upravo sam gledao podnevni Dnevnik HTV u kojem bio je prilog o 17. godišnjici smrti…

32 minute prije

Poznata glazbenica: Veleč. Zlatko Sudac je najzaslužniji za moje preobraćenje

Pjevačica Marija Husar Rimac bit ćr jedna od izvođača na koncertima "Progledaj srcem" Laudato TV-a…

1 sat prije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

2 sata prije