Kategorije NaslovnaVijesti

MEDENI MJESEC U SARAJEVU: Kamere ga snimile dok pljačka mladence iz Zagreba – video

Širi dalje

Dario Petrović iz Zagreba odlučio je bračno putovanje sa suprugom provesti u Sarajevu, a ni slutio nije da će se njihov najljepši moment u životu pretvoriti u pravu noćnu moru. Naime, u četvrtak, 21. kolovoza, kradljivac im je usred dana provalio u automobil i odnio vrijedne stvari.



Petrović je u izjavi Dnevni avaz kazao da je provalnik razbio prednje suvozačko staklo. Potom je smireno iznio sivi kofer, dvije tamne sportske torbe, dva crna ruksaka, crnu torbicu za fotoaparat i narančasti putni hladnjak torbu. Kradljivac je odnio i HP laptop sive boje. Na njemu se nalazi naljepnica protiv krađe, na kojoj je otisnuta oznaka HRUH000505, bijele boje i sa bar kodom. Laptop je unikatan primjerak u svijetu i ako se pojavi na crnom tržištu lako ga je prepoznati.

Nemili događaj prijavio je i Policijskoj stanici Stari Grad u Sarajevu te im je predan i snimak na korištenje.

Zagrepčanin, još šokiran neugodnim iskustvom iz glavnog grada BiH, zamolio je građane za pomoć.

– Mi smo putnici namjernici iz Zagreba i željeli smo da kruna našeg bračnog putovanja bude atmosfera Sarajeva i pozitivna ‘sarajevska raja’, koju smo na kraju i doživjeli u trenucima kada su nam dobre Sarajlije pomagale da zaboravimo zlo. Od svih navedenih stvari, najveću sentimentalnu vrijednost imaju fotografije pohranjene na memorijskoj kartici i računalu, a koje su snimljene za vrijeme medenog mjeseca. Ako se nađe dobra duša koja nam može vratiti crnu Samsonite torbicu za fotoaparat s jednom memorijskom karticom, to će nam vratiti vjeru u ljude – poručio je Petrović.

Nakon što je “Avaz”  objavio priču o nepoznatom počinitelju koji je provalio u automobil zagrebačkog mladog bračnog para, parkiranog u Nevjestinoj ulici u Sarajevu, i odnio im vrijedne stvari javio se čitatelj koji tvrdi da je prepoznao lopova.

Riječ je, tvrdi čitatelj, o Aldinu Preljeviću koji radi u Fast foodu “Pingvin” i stanuje na Điđikovcu.

– Uzimajući u obzir koliko je stvari nosio, vrlo je vjerovatno da je provalnik napustio mjesto ‘žetve’ u nekom vozilu. Ono na što nije računao jeste da ga snima nadzorna kamera iz vozila, a kako je vrijeme bilo u 12:50 sati, snimak je dobro vidljiv i oštar – kazao je Petrović.

Ima u Sarajevu pljačkaša, ima i papaka, ali ni raje nije nestalo.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

1 sat prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

1 sat prije

Milanović i Plenković u Okučanima, nad Hrvatskom lete Rafalei

Budnicom Orkestra Oružanih snaga ulicama Okučana u srijedu ujutro je počelo obilježavanje 29. obljetnice Vojno-redarstvene…

4 sata prije