Kategorije Vijesti

Miki iz BiH senzacija u Njemačkoj! Traži ju cijela zemlja, maznula im je milijun eura

Širi dalje

Njemački mediji su objavili fotografiju Mirnese S. koja se sumnjiči da je ukrala više od milijun eura iz kompanije za transport novca u Stuttgartu. U tvrtki je, po medijskim napisima, radila kao telefonistica, a nakon nevjerojatne pljačke gubi joj se svaki trag.



Mirnesa S., poznata i kao Miki, osumnjičena da je 14. listopada ove godine ukrala više od milijun eura iz kompanije za prijevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena.  Porijeklom iz BiH, bavila se raznim poslovima, ima OnlyFans profil, a mediji pišu da je jedno vrijeme radila je i kao konobarica u Stuttgartu.

Portal Bild prenosi da je nakon objave njene slike na svim njemačkim medijima, otkriven  i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju  luksuzna život. Na njenim fotografijama na Instagramu vide se skupocjene torbe, nakit, Rolex satovi i velike zabave sa prijateljima.

“Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonska operaterka u kompaniji za transport novca”, navodi se u Bildovom tekstu.

Kako je objavila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. listopada oko 15.10 sati ukrala više od milijun eura. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U objavi nisu objasnili na koji način je ona iz kompanije iznijela toliki novac.

Kako je već ranije objavljeno, policija traži 42-godišnjakinju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 eura.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po cijelom tijelu, posebno na rukama. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do uhićenja 42-godišnjakinje.

“Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, objavila je policija u Stuttgartu.

Neslužebna informacija je da je Mirnesa rođena u Busovači u BiH  i da se djevojački prezivala Bešlić. Bild piše da Mirnesi za tešku krađu prijeti kazna do deset godina zatvora!

M.M /Foto: Instagram/Polizei Stuttgart

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

3 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

3 sata prije

HDZ ide u novi napad: “Štetočine iz SDP-a u Bruxellesu su blatile hrvatsku policiju”

HDZ se na Facebooku obrušio na SDP-ove zastupnike u Europskom parlamentu. Nazivaju ih ‘štetočinama u…

4 sata prije