Kategorije Vijesti

Milanović bjesni na Kolindu: “Koja je to moralna hijena iza tog bijednog čina”

Širi dalje

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović na svom se Facebook profilu osvrnuo na predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i njeno pomaganje ranjenom vojniku u Vukovaru, kojeg je pridržala dok je položio krunicu na križ.



Milanović tvrdi da se radi o teškom kaznenom djelu jer je otkriven identitet hrvatskog vojnika, koji zauvijek treba biti tajan.

“Gledam jučerašnji tv prilog s Ovčare, u kojem predsjednica i ‘vrhovna zapovjednica’ perfidno ‘pripomaže’ ranjenom hrvatskom vojniku da položi krunicu na križ. Trenutak kasnije novinar nam pojašnjava kako se radi o pripadniku specijalnih postrojbi, ranjenom u incidentu u Afganistanu, kojom prilikom je, na užas cijele Hrvatske, smrtno stradao jedan njegov suborac”, piše Milanović i nastavlja:

“Tko je TV ekipi otkrio/la identitet hrvatskog specijalca i namjerno doveo/la do toga da se objavi njegova slika, a sve kako bi istaknuo/la ‘brižnost’ naše predsjednice? Koja moralna hijena stoji iza ovog bijednog čina? Radi se, prije svega, o sasvim ozbiljnom kaznenom djelu, s jasno izraženom namjerom izlaganja riziku zaštićene osobe i više državne vrijednosti, s namjerom pribavljanja osobne koristi.”

“Pri svemu ovom nebitno je hoće li se vojnik ikada vratiti u djelatni sastav – njegov identitet je zauvijek TAJNA. Svjestan je toga, kao vojnik, bio i ministar obrane koji je štitio njegov identitet kada ga je posjetio u bolnici.

Imamo potpuno nedoraslu i nezrelu predsjednicu. O moralu da i ne govorim.

Najveća su opasnost za hrvatsku vojsku etički i politički obezglavljeni lideri. Prvo ih u nedogled zadržavaju u odavno besmislenim misijama, a onda ih, ranjene, kao sitan kusur rabe u svojim sitnim političkim kockarlucima”, napisao je Milanović.

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Mislav Kolakušić: Ja sam jedini lijek protiv štakora s portala Index

Nezadovoljan anketom na portalu Index koja pokazuje da ga većina ljudi vidi kao "ljigavo smeće…

48 minuta prije

Ovo je direktor Zračne luke Rijeka. Treba ga hitno smijeniti. Štetočina je

Ulazak autobusa  u prostor Zračne luke da bi preuzeo putnike lani je koštao 15 eura,…

2 sata prije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

15 sati prije