Kategorije Vijesti

Milanović negativan na koronu, cijepio se trećom dozom

Širi dalje

Iz Ureda predsjednika za HRT potvrđeno je kako se predsjednik Zoran Milanović jučer navečer testirao na koronavirus te je nalaz negativan.



Milanović je u dvodnevnom posjetu Kosovu. U četvrtak se sastao s predsjednicom Vjosom Osmani i premijerom Albinom Kurtijem, a u petak s general-bojnikom Ferencom Kajarijem, zapovjednikom NATO operacije potpore miru KFOR te s pripadnicima hrvatskih Oružanih snaga u toj državi.

Milanović se testirao nakon što je infekcija covidom potvrđena  kod crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića s kojem se prije dva dana Milanović sastao. Iz Ureda predsjednika također su HRT-u potvrdili da je Milanović primio treću dozu cjepiva.

Đukanović je prije dva dana boravio u Hrvatskoj i dva puta se sastao hrvatskim predjednikom Milanovićem. Milanović i Đukanović taj dan su se sastali na Pantovčaku gdje su razgovarali o odnosima dviju država, europskom putu Crne Gore te o situaciji u jugoistočnoj Europi.

Dvojica predsjednika susreli su se i tijekom večeri na svečanosti obilježavanja 30. godišnjice osnivanja i djelovanja Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske, koja se pod njihovim pokroviteljstvom održana u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

“Ima blage simptome i osjeća se dobro”

Ranije u četvrtak je objavljeno da je Đukanović imao kontakt s covid pozitivnom osobom te da je u izolaciji.

“Predsjednik ima blage simptome i osjeća se dobro”, priopćeno je iz Đukanovićeva ureda. Sukladno epidemiološkim mjerama će boraviti u samoizolaciji, odakle će obavljati svoje redovne predsjedničke dužnosti”, dodaje se u priopćenju.

M.M. /Foto:Uredpredsjednika

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

56 minuta prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

4 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

5 sati prije