Kategorije Vijesti

Bujanec: ‘Mladi Jastreb postavio šator u Savskoj!’ Ministarstvo: ‘Nije točno’

Širi dalje

Voditelj emisije Bujica Velimir Bujanec na Facebooku je objavio vijest o tome kako je Branko Borković, poznatiji kao Mladi Jastreb, ispred Ministarstva branitelja podigao šator kao znak prosvjeda zbog neodržanog obećanja kojeg mu je dao premijer Andrej Plenković.



“PRIJELOMNA VIJEST IZ SAVSKE: Mladi Jastreb podigao šator ispred Medvedova ministarstva!

Na Trgu Nevenke Topalušić, ispred ulaza u Ministarstvo hrvatskih branitelja, Branko Borković, poznatiji kao Mladi Jastreb, upravo je podigao šator s natpisom: “I am MORON”!

Kako doznajemo iz braniteljskih krugova, Borković se na taj potez odlučio nakon isteka ultimatuma od 30 dana, kojeg je na sastanku u Banskim dvorima dao Andreju Plenkoviću i Tomi Medvedu, uz nazočnost državnog tajnika i HDZ-ovca iz Vukovara – Zvonka Milasa.

Ratni zapovjednik obrane Vukovara vać godinama traži otkrivanje pune istine o progonu vukovarskih branitelja nakon okupacije Grada heroja – od strane famozne Manolićeve komisije.

Medved je Borkoviću pred Plenkovićem obećao da će se glede toga učiniti nešto konkretno i da će nepravda biti ispravljena, no, izgleda da ministar ipak nije održao riječ – pa je Mladi Jastreb došao kampirati ispred resornog ministarstva…”

PRIJELOMNA VIJEST IZ SAVSKE: Mladi Jastreb podigao šator ispred Medvedova ministarstva!

Na Trgu Nevenke Topalušić,…

Objavljuje Velimir BujanecČetvrtak, 16. veljače 2023.

Glasnogovornica ministarstva Marija Trogrlić demantirala je njegove navode, nakon čega je Bujanec objavio novu priču:

“Nakon što je Mladi Jastreb danas ispred Medvedova ministarstva podigao šator s natpisom: ‘I am moron’, isti je u međuvremenu s Trga Nevenke Topalušić misteriozno nestao!

Redakcija Bujice dobila je novu fotografiju Borkovićevog šatora, snimljenu kod porte, na ulazu u Ministarstvo hrvatskih branitelje. Za sada nije poznato je li Borković šator raspakirao sam ili su ga uzeli djelatnici Medvedova ministarstva…

Po nekim informacija, ratni zapovjednik obrane Vukovara ipak ne namjerava kampirati u Savskoj, već na Trgu sv. Marka – ali se ne zna točno kada! Drugi izvori govore da ga ministar Medved uvjerava kako će njegovi zahtjevi ‘biti ispunjeni, ali mu treba još malo vremena da se provjere svi dokumenti i da posebno povjerenstvo zaduženo za reviziju rada Manolićeve komisije radi u proširenom sastavu’.

Borković je prije točno mjesec dana, na sastanku u Vladi RH Medvedu i Plenkoviću dao ultimatum od 30 dana, kako bi se javno iznijela puna istina o djelovanju tzv. Manolićeve komisije i progonu vukovarskih branitelja krajem 1991. godine”, napisao je na Facebooku.

VELIKI OBRAT U SAVSKOJ: Netko je maknuo Borkovićev šator?!

Nakon što je Mladi Jastreb danas ispred Medvedova…

Objavljuje Velimir BujanecČetvrtak, 16. veljače 2023.

R.I./ Foto: Facebook


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

10 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

10 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

10 sati prije