Kategorije Vijesti

Modrić je nazvao Thompsona da pjeva na dočeku Vatrenih! Političari protiv!

Širi dalje

ŽELJA IGRAČA HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE I IZBORNIKA DALIĆA JE DA NA DOČEKU VATRENIH PJEVA  THOMPSON, NO NEKI POLITIČARI TO NE DOPUŠTAJU!



“Nemojte nam, molim vas – i ovaj dan pokvarit, napisao je na Facebooku Velimir Bujanec.

U telefonskom razgovoru  Bujanec nam je iz Moskve prenio da su informacije iz prve ruke i potvrdio objavu na Facebooku:

“Doček se na prvome mjestu radi zbog naših heroja koji se vraćaju iz Moskve, zbog naših navijača i naroda! Tko su ti politički krpelji koji se usuđuju ići protiv volje igrača i navijača?! Neka istupe javno, ako imaju onu stvar!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji igrač na svijetu, Luka Modrić, osobno je nazvao Marka

i rekao da je njihova želja da s njima otpjeva svoje pjesme i posebno – navijačku himnu svih Hrvata ‘Lijepa li si’…

HNS nema ništa protiv toga, no politički krpelji ne daju; govore na sastancima da će “kriva slika iz Zagreba otići u svijet”, a neki čak i da bi Thompsonov nastup bio “degutantan”…

E, pa drugovi političari, degutantno je kako se vi naslikavate s našim herojima radi prikupljanja jeftinih političkih poena, a Marko Perković Thompson je najbolji hrvatski glazbenik, kojeg na svojemu dočeku žele najbolji nogometaši na svijetu.

Zato, poštujte njihove želje i ne budite toliko jadni! Ugledajte se na gradonačelnika Varaždina, gospodina Ivana Čehoka, koji sutra u mojem rodnom Varaždinu dodjeljuje titulu počasnog građanina našemu izborniku Zlatku Daliću i kao uvjereni liberal nema baš ništa protiv toga da u Varaždinu pjeva MP Thompson!

Ovaj post objavljujem zato da bi sada svi vi, dragi moji prijatelji, svojim telefonskim pozivima i porukama zasuli političke krpelje koji ne poštuju volju šampiona.

URAZUMITE SE I UVRSTITE THOMSPONA U SLUŽBENI PROTOKOL DOČEKA VATRENIH NA JELAČIĆ PLACU!”

Neslužbena informacija govori da su Bandić i Plenković bili protiv želje Vatrenih da s Thompsonom na Trgu bana Jelačića zapjevaju nogometnu himnu “Lijepa li si”.

M. Marković/Foto: Twitter Oficial


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

18 minuta prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

1 sat prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

3 sata prije